Vahdet Kılıç Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki...

Çayırova 17.07.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vahdet Kılıç Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki...

Çayırovaspor Eski Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen kalkışmanın ardından sosyal medya kişisel sayfasından bir paylaşım yaptı.

Kılıç paylaşımında, "Bugune kadar kendını demokratik ilerici aydın sanan bazı insan müsvetteleri paylaşımlarında açıkca darbeye destek olmuşlar ve darbenın gerçekleşmemesine üzülduklerını bellı etmışlerdır. Dun askere duşman olanlar bugün darbe karşıtı insanların askere kotu davrandığını neymiş "asker emır kuluymuş" falan fılan gıbı yok bu bir senaryo imiş... "ya sevsınler sizi" siz sıcak yataklarınızda darbeye sevinirken bu ınsanlar topa tüfeğe tanka uçağa karşı darbeye karşı direnıyordu... Tankların onüne yatıyorlardı sizde orda olsaydınız... O çok sevdığinız demokrasiya sahip çıksaydınız. Korkak gibi evde kalmasaydınız. Şımdı aynı şeylerı soylemezdınız. Meclise bomba yağdıran sivil halkın uzerine kurşun yagdıran tanklarla ınsanların üstünden geçenlere "tık yok".  "Askere iyi davranılmamış" biz sizlerın askerleride ne kadar sevdiğinızı iyi biliyoruz... Neden bu askeri sevdiğinizi terorıstle mucadele eden askerlere gostermedinız? Askerlerımız şehıt edilirken tıkınız çıkmıyordu... İşin ozetı şu sıze en çok koyan darbenın engellenmesıdır... Sabah bekledıgınız gerçekleşmeyınce yıne haınlıgınızı gostermeye başladınız. Sevsinler sizin olmayan asker sevginizi... Korkaklar... Bence sizin o darbeye kalkışanlrdan bır farkınız yok .Barı kendınızı belli etmeyınkı yarın çocuklrınız "baba darbe yapılırken sen neden evden çıkamadın " dıye...sormasınlar. Neden bu darbeye karşı olmadın demesinler.  Arkadaşlarına mahçup olmasınlar... Bir demokrası destanı yazılmıştır... 2.ağaç için askere polise sapanla taş atmaya benzemez bu ışler... Zırtpırt sokaya çıkılmaz... çıkılıncada destan yazılır.  Ayağa kalkın ve selam durun... Utanmayın
Çayırovaspor Eski Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen kalkışmanın ardından sosyal medya kişisel sayfasından bir paylaşım yaptı.

Kılıç paylaşımında, "Bugune kadar kendını demokratik ilerici aydın sanan bazı insan müsvetteleri paylaşımlarında açıkca darbeye destek olmuşlar ve darbenın gerçekleşmemesine üzülduklerını bellı etmışlerdır. Dun askere duşman olanlar bugün darbe karşıtı insanların askere kotu davrandığını neymiş "asker emır kuluymuş" falan fılan gıbı yok bu bir senaryo imiş... "ya sevsınler sizi" siz sıcak yataklarınızda darbeye sevinirken bu ınsanlar topa tüfeğe tanka uçağa karşı darbeye karşı direnıyordu... Tankların onüne yatıyorlardı sizde orda olsaydınız... O çok sevdığinız demokrasiya sahip çıksaydınız. Korkak gibi evde kalmasaydınız. Şımdı aynı şeylerı soylemezdınız. Meclise bomba yağdıran sivil halkın uzerine kurşun yagdıran tanklarla ınsanların üstünden geçenlere "tık yok".  "Askere iyi davranılmamış" biz sizlerın askerleride ne kadar sevdiğinızı iyi biliyoruz... Neden bu askeri sevdiğinizi terorıstle mucadele eden askerlere gostermedinız?

Askerlerımız şehıt edilirken tıkınız çıkmıyordu... İşin ozetı şu sıze en çok koyan darbenın engellenmesıdır... Sabah bekledıgınız gerçekleşmeyınce yıne haınlıgınızı gostermeye başladınız. Sevsinler sizin olmayan asker sevginizi... Korkaklar... Bence sizin o darbeye kalkışanlrdan bır farkınız yok .Barı kendınızı belli etmeyınkı yarın çocuklrınız "baba darbe yapılırken sen neden evden çıkamadın " dıye...sormasınlar. Neden bu darbeye karşı olmadın demesinler.  Arkadaşlarına mahçup olmasınlar...
Bir demokrası destanı yazılmıştır... 2.ağaç için askere polise sapanla taş atmaya benzemez bu ışler... Zırtpırt sokaya çıkılmaz... çıkılıncada destan yazılır.  Ayağa kalkın ve selam durun... Utanmayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.