Dilovası’nda altyapıda hizmet seferberliği

Dilovası 20.07.2016 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda altyapıda hizmet seferberliği

Dilovası’nın üst kesimlerinde yer alan Demirciler Köyünde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yeniden inşa ediliyor.

Dilovası’nın Demirciler Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ile İSU Genel Müdürlüğü ve Dilovası Belediyesi ekiplerince yapılan içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Yapılan altyapı çalışmaları bitirilmesiyle birlikte hemen üst yapı çalışmalarına geçilecek. Böylelikle köyler cazibe merkezi haline geliyor. Köylere sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları kısa bir süre önce başladı ve önemli bir noktaya gelinildi.  Belediye Başkanı Ali Toltar yapılan alt yapıçalışmalar neticelendiğinde Demirciler Mahallesinde de hemen üst yapı çalışmalarına başlanılacağı müjdesini vererek “Halka hizmet hakka hizmet” prensibiyle hareket ediyoruz. İlçe genelini bir bütün olarak görüyoruz ve her tarafa eşit hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalar içinde gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ekibimize, İSU ekibimize ve Belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür” ediyorum dedi. 
Dilovası’nın üst kesimlerinde yer alan Demirciler Köyünde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yeniden inşa ediliyor.

Dilovası’nın Demirciler Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ile İSU Genel Müdürlüğü ve Dilovası Belediyesi ekiplerince yapılan içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Yapılan altyapı çalışmaları bitirilmesiyle birlikte hemen üst yapı çalışmalarına geçilecek. Böylelikle köyler cazibe merkezi haline geliyor.

Köylere sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları kısa bir süre önce başladı ve önemli bir noktaya gelinildi.  Belediye Başkanı Ali Toltar yapılan alt yapıçalışmalar neticelendiğinde Demirciler Mahallesinde de hemen üst yapı çalışmalarına başlanılacağı müjdesini vererek “Halka hizmet hakka hizmet” prensibiyle hareket ediyoruz. İlçe genelini bir bütün olarak görüyoruz ve her tarafa eşit hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalar içinde gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ekibimize, İSU ekibimize ve Belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür” ediyorum dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.