Otomobil köprüden aşağı uçtu

Gebze 25.07.2016 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Otomobil köprüden aşağı uçtu

Gebze'de otomobilin köprüden yaklaşık 15 metre aşağı uçması sonucu 4 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmekte olan 45 yaşındaki Hacı İbrahim Karadağ idaresindeki 34 HU 1934 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Otomobil yaklaşık 15 metre yükseklikten tren raylarının yanına düştü. Kazada, Hacı İbrahim Karadağ, otomobilde bulunan 44 yaşındaki Ahmet Cüre, 28 yaşındaki Burcu Orgunlu ile 29 yaşındaki Gülcan İpekli yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hacı İbrahim Karadağ ile Ahmet Cüre Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne, Burcu Orgunlu ile Gülcan İpekli ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil vinç ile kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gebze'de otomobilin köprüden yaklaşık 15 metre aşağı uçması sonucu 4 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmekte olan 45 yaşındaki Hacı İbrahim Karadağ idaresindeki 34 HU 1934 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Otomobil yaklaşık 15 metre yükseklikten tren raylarının yanına düştü. Kazada, Hacı İbrahim Karadağ, otomobilde bulunan 44 yaşındaki Ahmet Cüre, 28 yaşındaki Burcu Orgunlu ile 29 yaşındaki Gülcan İpekli yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hacı İbrahim Karadağ ile Ahmet Cüre Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne, Burcu Orgunlu ile Gülcan İpekli ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil vinç ile kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.