19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ORDU ÇETİLLİKÖYÜ DERNEĞİ PİKNİKTE BULUŞTU

Kocaeli 26.07.2016 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ORDU ÇETİLLİKÖYÜ DERNEĞİ PİKNİKTE BULUŞTU

Ordu Gölköy Çetilli Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği(ÇETİLLİDER) Kemerbugaz Belgrad ormanında birlik ve beraberlik pikniğinde buluştu. Bu yıl ikincisi düzenlenen piknikte üyeler ve misafirler gönüllerince eğlendiler. Organizasyona İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Ordu’dan çok sayıda katılım sağlandı.

GELENEKSEL HALE GETİRDİK Kemerburgaz Belgrad ormanında düzenlenen organizasyon hakkında bilgi veren Dernek başkanı iş adamı Sebahattin Akarsu; ’ Amacımız gurbetteki köylülerimizi bir araya getirerek, kaynaşmayı, yardımlaşmayı sağlamak ve sıkıntılarına, mutluluklarına her konuda ortak olmaktır. Bu hedefle yola çıktık, kısa sürede güçlü bir birliktelik oluşturduk. Bu tür etkinlikleri her yıl geleneksel hale getirerek düzenleyeceklerinin belirten Akarsu özellikle yardımlaşmaya ve eğitime büyük önem veriyoruz. Köyümüzün değerlerine, gençlerine ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olup sahip çıkmaya devam edeceğiz’ diye konuştu   YARIŞMALAR YAPILDI Programın sunuculuğunu Dernek yöneticisi Güngör Çağlayan yaparken, piktik de birbirinden farklı yarışmalarda yapıldı. Halat çekme yarışı, mendil kapma, yoğurt içinde para bulma, çuval yarışı ve 10 metrede pop kek yeme yarışları yapılırken katılımcıların birçoğu çocukluğuna dönerek eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca çekilişler düzenlenerek katılımcılara çok sayıda hediyeler verildi.   DERNEĞİN AĞASI’ GÜNER ÇAĞLAYAN OLDU Geçen yıl olduğu gibi bu yılda açık artırma ile ‘Dernek Ağası’ seçildi. Açık arttırmanın son bölümlerinde geçen yılın ağası Sefer Aydoğan’la zirveyi zorlayan Çağlayan İnşaatın sahibi Güner Çağlayan Derneğe bu yıl en çok parayı bağışlayarak Sefer Aydoğan'dan ağalığı devralarak köyün yeni ağası seçildi.   SPONSORLARA PLAKET VERİLDİ Derneğin hızlı bir şekilde büyümesinde en önemli rollerden biri de sponsorlar oldu. Yaklaşık 30’a yakın sponsor Derneğe katkı sunarken Dernek yönetimi sponsorlarını plaketle onurlandırdı.
Ordu Gölköy Çetilli Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği(ÇETİLLİDER) Kemerbugaz Belgrad ormanında birlik ve beraberlik pikniğinde buluştu. Bu yıl ikincisi düzenlenen piknikte üyeler ve misafirler gönüllerince eğlendiler. Organizasyona İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Ordu’dan çok sayıda katılım sağlandı.
GELENEKSEL HALE GETİRDİK
Kemerburgaz Belgrad ormanında düzenlenen organizasyon hakkında bilgi veren Dernek başkanı iş adamı Sebahattin Akarsu; ’ Amacımız gurbetteki köylülerimizi bir araya getirerek, kaynaşmayı, yardımlaşmayı sağlamak ve sıkıntılarına, mutluluklarına her konuda ortak olmaktır. Bu hedefle yola çıktık, kısa sürede güçlü bir birliktelik oluşturduk. Bu tür etkinlikleri her yıl geleneksel hale getirerek düzenleyeceklerinin belirten Akarsu özellikle yardımlaşmaya ve eğitime büyük önem veriyoruz. Köyümüzün değerlerine, gençlerine ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olup sahip çıkmaya devam edeceğiz’ diye konuştu
 
YARIŞMALAR YAPILDI
Programın sunuculuğunu Dernek yöneticisi Güngör Çağlayan yaparken, piktik de birbirinden farklı yarışmalarda yapıldı. Halat çekme yarışı, mendil kapma, yoğurt içinde para bulma, çuval yarışı ve 10 metrede pop kek yeme yarışları yapılırken katılımcıların birçoğu çocukluğuna dönerek eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca çekilişler düzenlenerek katılımcılara çok sayıda hediyeler verildi.
 
DERNEĞİN AĞASI’ GÜNER ÇAĞLAYAN OLDU
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda açık artırma ile ‘Dernek Ağası’ seçildi. Açık arttırmanın son bölümlerinde geçen yılın ağası Sefer Aydoğan’la zirveyi zorlayan Çağlayan İnşaatın sahibi Güner Çağlayan Derneğe bu yıl en çok parayı bağışlayarak Sefer Aydoğan'dan ağalığı devralarak köyün yeni ağası seçildi.
 
SPONSORLARA PLAKET VERİLDİ
Derneğin hızlı bir şekilde büyümesinde en önemli rollerden biri de sponsorlar oldu. Yaklaşık 30’a yakın sponsor Derneğe katkı sunarken Dernek yönetimi sponsorlarını plaketle onurlandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.