19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOTOi GTO'ya Bağlansa Ne Olur?

29.07.2016 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOTOi GTO'ya Bağlansa Ne Olur?

KOTO’nun Hizmet Verdiği Alana Gebze Ticaret Odası Belirli Bir Süre Hizmet Verse Ne Olur?

Bilindiği üzere Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Murat Özdağ’ın tutuklanması sonrasında başlayan istifalar  ve beraberinde üyelerin odaya kuşkulu yaklaşımı neticesinde sorunlar bir türlü dinmemektedir. KOTO’da ki meclis ve yönetim kurulu üyelerinin kopma noktasına gelen açıklamaları ile KOTO adeta çökme aşamasına geldi. Geçen süreçte KOTO karşısında bir çok haksızlıklar yapılan Gebze Ticaret odası bugün kendi üyelerine en hizmet en kısa zamanda sunmakta ve ülkemizin en başarılı odaları arasında yer almaktadır. KOTO ise bu süreçte tam bir sorunlar yumağı içinde yükünü taşıyamayacak noktaya geldi. Tam da bu esnada  Kocaeli Ticaret Odası’na bağlı üyelerin Gebze Ticaret Odası’na bağlanarak ticari hayatlarını ve faaliyetlerini GTO çatısı altında sürdürmek istedikleri de Kocaeli ve Gebze kulislerinde yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. KOTO’nun Gebze Ticaret Odası’na bağlanması gerek Kocaeli kanadında gerekse Gebze kanadında ne gibi sonuçların doğuracağı soruları üzerine fikir fırtınaları estirilmeye  başlandı. YÜKÜ GTO SIRTLADI Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in adeta bir atasözüne dönüştürdüğü, “Türkiye’nin sanayi başkenti Kocaelidir. Kocaeli’nin kalbi Gebze’dir” sözü Kocaelili sanayici ve tüccar üzerinde de önemli bir etki yaptığı ve bu etkinin yansıması olarak ticaret odası faaliyetlerini Gebze Ticaret Odası üzerinde yürütmek istedikleri öğrenildi. KOTO’nun darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL çerçevesinde  oda başkanı Murat Özdağ’ın tutuklama kararı il deki tüccar ve sanayicinin gözünü Gebze Ticaret Odası’na çevirdi. Bu durum ise kamuoyunda KOTO, Gebze’ye bağlanırsa ne olur? Sorusunu gündeme taşıdı.
KOTO’nun Hizmet Verdiği Alana Gebze Ticaret Odası Belirli Bir Süre Hizmet Verse Ne Olur?

Bilindiği üzere Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Murat Özdağ’ın tutuklanması sonrasında başlayan istifalar  ve beraberinde üyelerin odaya kuşkulu yaklaşımı neticesinde sorunlar bir türlü dinmemektedir. KOTO’da ki meclis ve yönetim kurulu üyelerinin kopma noktasına gelen açıklamaları ile KOTO adeta çökme aşamasına geldi. Geçen süreçte KOTO karşısında bir çok haksızlıklar yapılan Gebze Ticaret odası bugün kendi üyelerine en hizmet en kısa zamanda sunmakta ve ülkemizin en başarılı odaları arasında yer almaktadır. KOTO ise bu süreçte tam bir sorunlar yumağı içinde yükünü taşıyamayacak noktaya geldi. Tam da bu esnada  Kocaeli Ticaret Odası’na bağlı üyelerin Gebze Ticaret Odası’na bağlanarak ticari hayatlarını ve faaliyetlerini GTO çatısı altında sürdürmek istedikleri de Kocaeli ve Gebze kulislerinde yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. KOTO’nun Gebze Ticaret Odası’na bağlanması gerek Kocaeli kanadında gerekse Gebze kanadında ne gibi sonuçların doğuracağı soruları üzerine fikir fırtınaları estirilmeye  başlandı.

YÜKÜ GTO SIRTLADI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in adeta bir atasözüne dönüştürdüğü, “Türkiye’nin sanayi başkenti Kocaelidir. Kocaeli’nin kalbi Gebze’dir” sözü Kocaelili sanayici ve tüccar üzerinde de önemli bir etki yaptığı ve bu etkinin yansıması olarak ticaret odası faaliyetlerini Gebze Ticaret Odası üzerinde yürütmek istedikleri öğrenildi. KOTO’nun darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL çerçevesinde  oda başkanı Murat Özdağ’ın tutuklama kararı il deki tüccar ve sanayicinin gözünü Gebze Ticaret Odası’na çevirdi. Bu durum ise kamuoyunda KOTO, Gebze’ye bağlanırsa ne olur? Sorusunu gündeme taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.