19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şevket Taycı gözaltına alındı!

Gebze 03.08.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şevket Taycı gözaltına alındı!

Gebze’de FETÖ/PYD Terör örgütüne bağlı olarak yapılan operasyonlar devam ediyor.

  Edinilen bilgiye göre; Gebze’de faaliyet gösteren Tayaş Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Şevket Taycı gözaltına alındı. Taycı’ın sorgusunun ardından hakim karşısına çıkması bekleniyor.   GEBZE KENT MEYDANIN’DA ÇİKOLATA DAĞITMIŞTI 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminden sonra meydanlara çıkan vatandaşlara ikramlarda bulunan firmaların içesinde Tayaş’ta vardı. Tayaş’ın Gebze Kent Meyda’nında çikolata dağıtmasına bir çok kişi sosyal medya hesabından sert tepki göstermişti.  
Gebze’de FETÖ/PYD Terör örgütüne bağlı olarak yapılan operasyonlar devam ediyor.

 

Edinilen bilgiye göre; Gebze’de faaliyet gösteren Tayaş Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Şevket Taycı gözaltına alındı. Taycı’ın sorgusunun ardından hakim karşısına çıkması bekleniyor.

 

GEBZE KENT MEYDANIN’DA ÇİKOLATA DAĞITMIŞTI
15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminden sonra meydanlara çıkan vatandaşlara ikramlarda bulunan firmaların içesinde Tayaş’ta vardı. Tayaş’ın Gebze Kent Meyda’nında çikolata dağıtmasına bir çok kişi sosyal medya hesabından sert tepki göstermişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.