19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ballıkayalar’da kurtarma operasyonu

Gebze 05.08.2016 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ballıkayalar’da kurtarma operasyonu

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekipleri Gebze Ballıkayalar'da baygınlık geçiren vatandaş için kurtarma operasyonu yaptı.

Gebze Ballıkayalarda bir vatandaşın bayıldığı ve kayalıklar arasında mahsur kaldığı ihbarıyla harekete geçen AFAD kurtarma ekipleri vatandaşı bulunduğu yerden kurtardı. Baygın iken, Sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından kendine gelen Hüsrev Subaşı isimli vatandaş bulunduğu yerden alınarak ambulansa taşındı.  BAYGINLIK GEÇİRDİ Ballıkayalara gezmek ve spor yapmak üzere geldiği, tansiyon problemine bağlı olarak 2 saat baygınlık geçirdiği öğrenilen ve hastaneye kaldırılan 64 yaşındaki Subaşı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekipleri Gebze Ballıkayalar'da baygınlık geçiren vatandaş için kurtarma operasyonu yaptı.

Gebze Ballıkayalarda bir vatandaşın bayıldığı ve kayalıklar arasında mahsur kaldığı ihbarıyla harekete geçen AFAD kurtarma ekipleri vatandaşı bulunduğu yerden kurtardı. Baygın iken, Sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından kendine gelen Hüsrev Subaşı isimli vatandaş bulunduğu yerden alınarak ambulansa taşındı. 
BAYGINLIK GEÇİRDİ
Ballıkayalara gezmek ve spor yapmak üzere geldiği, tansiyon problemine bağlı olarak 2 saat baygınlık geçirdiği öğrenilen ve hastaneye kaldırılan 64 yaşındaki Subaşı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.