TÜMSİAD'da tanışma toplantıları yeniden başladı

07.08.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD'da tanışma toplantıları yeniden başladı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyelerini tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla birbirine yakın sektörleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu sene sekizincisi düzenlenen ve dernek merkezinde yapılan tanışma toplantısında 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe kalkışması ve sonrasında alınması gereken tedbirler gündemi belirledi. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, toplantıda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını lanetle ve nefretle kınadıklarını ifade ederek, “15 Temmuz’da halkımız, kendini gelişmiş sayan birçok ülkeye demokrasi dersi vermiştir. Bu halk, seçim sandıklarında yüzde seksen gibi yüksek bir oranla demokratik tercihini kullanmış ve bu tercihini yok saymak isteyenleri de 15 Temmuz’da ağır bir yenilgiye uğratarak demokratik hakkını ve ülkesini korumuştur. TÜMSİAD olarak bizler, bu hain saldırı ve darbe girişiminin öncesinde de, sonrasında da Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin, Demokrasinin ve Milli iradenin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. Ülkemize yapılan bu hain darbe girişimine halkımızın verdiği karşılık, tarihte yerini alacak destansı bir başarıdır. Dünyaya milli mücadele ruhunun ne olduğunu tekrar gösteren Anadolu yürekli halkımıza bu vesileyle bir kez daha şükranlarımızı sunarken, bu mücadelede kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyor Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi. Başkan Korkmaz, ülkemiz ekonomisine katma değer üreten, vatanına, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı iş adamlarından kurulan TÜMSİAD’ın bu süreçte de üyeleriyle hiç durmadan, tereddüt etmeden ülkemiz ve halkımız için, halkımızla birlikte yatırıma, üretmeye, ihracata daha bir şevkle ve heyecanla devam edeceğini belirtti. 

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyelerini tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla birbirine yakın sektörleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu sene sekizincisi düzenlenen ve dernek merkezinde yapılan tanışma toplantısında 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe kalkışması ve sonrasında alınması gereken tedbirler gündemi belirledi.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, toplantıda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını lanetle ve nefretle kınadıklarını ifade ederek, “15 Temmuz’da halkımız, kendini gelişmiş sayan birçok ülkeye demokrasi dersi vermiştir. Bu halk, seçim sandıklarında yüzde seksen gibi yüksek bir oranla demokratik tercihini kullanmış ve bu tercihini yok saymak isteyenleri de 15 Temmuz’da ağır bir yenilgiye uğratarak demokratik hakkını ve ülkesini korumuştur. TÜMSİAD olarak bizler, bu hain saldırı ve darbe girişiminin öncesinde de, sonrasında da Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin, Demokrasinin ve Milli iradenin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. Ülkemize yapılan bu hain darbe girişimine halkımızın verdiği karşılık, tarihte yerini alacak destansı bir başarıdır. Dünyaya milli mücadele ruhunun ne olduğunu tekrar gösteren Anadolu yürekli halkımıza bu vesileyle bir kez daha şükranlarımızı sunarken, bu mücadelede kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyor Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Başkan Korkmaz, ülkemiz ekonomisine katma değer üreten, vatanına, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı iş adamlarından kurulan TÜMSİAD’ın bu süreçte de üyeleriyle hiç durmadan, tereddüt etmeden ülkemiz ve halkımız için, halkımızla birlikte yatırıma, üretmeye, ihracata daha bir şevkle ve heyecanla devam edeceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.