Darıca Esnaf Kefalet’ten 15 bin TL bağış

Darıca 11.08.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Esnaf Kefalet’ten 15 bin TL bağış

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nden toplam 15 bin TL bağışta bulundu.

Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Dernek Başkanı Kaplan Sönmezyıldız yaptığı açıklama da, “Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Derneği olarak 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na 15 bin TL bağışta bulunduk. Sadece biz değil diğer ilçelerimizdeki kooperatif derneklerimizde bağışta bulundular.” HER ZAMAN MİLLİ İRADE, HER ZAMAN DEMOKRASİ Sönmezyıldız, “Biz bu vatan için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Ülkemizi satanlardan hiçbir zaman olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız. Daima birlik içinde olanlardan olacağız ve daima ülkemize sahip çıkacağız. Unutmayalım ki bir ülke de milli irade ve demokrasi olmazsa o ülke yok olmaya mahkumdur. O yüzden her zaman milli irada her zaman demokrasi diyoruz” dedi. DİĞER İLÇELERDEKİ KOOPERATİFLER DE YARDIMDA BULUNDU 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na Kocaeli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nden toplam 60 bin TL yardım gitti. Kooperatif Başkanı Faruk Demir, merkezin 20 bin TL, Gölcük, Karamürsel, Kandıra ve Körfez’in de 5’er bin TL katkı sağladığını açıkladı. Yapılan bağışlar, hesaba yatırılması için Bursa Bölge Başkanlığı’na aktarıldı.
15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nden toplam 15 bin TL bağışta bulundu.

Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Dernek Başkanı Kaplan Sönmezyıldız yaptığı açıklama da, “Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Derneği olarak 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na 15 bin TL bağışta bulunduk. Sadece biz değil diğer ilçelerimizdeki kooperatif derneklerimizde bağışta bulundular.”

HER ZAMAN MİLLİ İRADE, HER ZAMAN DEMOKRASİ

Sönmezyıldız, “Biz bu vatan için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Ülkemizi satanlardan hiçbir zaman olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız. Daima birlik içinde olanlardan olacağız ve daima ülkemize sahip çıkacağız. Unutmayalım ki bir ülke de milli irade ve demokrasi olmazsa o ülke yok olmaya mahkumdur. O yüzden her zaman milli irada her zaman demokrasi diyoruz” dedi.

DİĞER İLÇELERDEKİ KOOPERATİFLER DE YARDIMDA BULUNDU

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Kampanyası’na Kocaeli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nden toplam 60 bin TL yardım gitti. Kooperatif Başkanı Faruk Demir, merkezin 20 bin TL, Gölcük, Karamürsel, Kandıra ve Körfez’in de 5’er bin TL katkı sağladığını açıkladı. Yapılan bağışlar, hesaba yatırılması için Bursa Bölge Başkanlığı’na aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.