19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Patalya serüveni başlıyor

Spor 12.08.2016 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Patalya serüveni başlıyor

Patalya serüveni başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan ve 2 gün izin yapan Gebzespor, yarın saat 09:00’da ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Ankara Kızılcahamam'da bulunan Patalya Tesisleri'ne gidecek. Kızılcahamam'a kara yoluyla gidecek olan Mor Menekşeler,  Patalya Tesisleri’nde 13-27 Ağustos arasında 14 günlük bir çalışma gerçekleştirecek.  İLK RAKİP ADIYAMANSPOR Mor beyazlılar Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçını 16 Ağustos'ta BAL takımı Adıyamanspor ile oynayacak. 20 Ağustos'taki rakip henüz belli olmazken, son hazırlık maçında ise 23 Ağustos'ta 2.Lig takımı Niğde BLD ile karşılaşacak. DEMİR: EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ Kampta vitesi arttıracaklarının mesajını veren Teknik Direktör Cengiz Demir, Kızılcahamam’da güçleneceklerini söyledi. Demir, ‘’14 günlük süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte, eksik bölgelerimizi tespit edip gereken önlemleri alacağız’’dedi.
Patalya serüveni başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan ve 2 gün izin yapan Gebzespor, yarın saat 09:00’da ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Ankara Kızılcahamam'da bulunan Patalya Tesisleri'ne gidecek. Kızılcahamam'a kara yoluyla gidecek olan Mor Menekşeler,  Patalya Tesisleri’nde 13-27 Ağustos arasında 14 günlük bir çalışma gerçekleştirecek. 

İLK RAKİP ADIYAMANSPOR

Mor beyazlılar Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçını 16 Ağustos'ta BAL takımı Adıyamanspor ile oynayacak. 20 Ağustos'taki rakip henüz belli olmazken, son hazırlık maçında ise 23 Ağustos'ta 2.Lig takımı Niğde BLD ile karşılaşacak.

DEMİR: EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ

Kampta vitesi arttıracaklarının mesajını veren Teknik Direktör Cengiz Demir, Kızılcahamam’da güçleneceklerini söyledi. Demir, ‘’14 günlük süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte, eksik bölgelerimizi tespit edip gereken önlemleri alacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.