Dilovalı Muhtarlardan darbeye karşı birlik mesajı

Dilovası 14.08.2016 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovalı Muhtarlardan darbeye karşı birlik mesajı

Dilovası Mahalle Muhtarları aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının gündem maddesi 15 Temmuz hain darbe girişimi, demokrasi nöbetleri ve bundan sonraki süreçte izlenecek politikalar oldu. Dilovası Mahalle Muhtarları tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısının bu ayki ev sahipliğini Dilovası Kayapınar Mahallesi Muhtarı M. Sıddık Turak yaptı. 12 Mahalle muhtarları ve Dilovası Belediyesi Muhtarlar Müdürü Mehmet Turak’ın da katıldığı toplantının gündem maddesi ülkemizde yaşanan hain darbe girişimi ve demokrasi nöbetleri oldu. Muhtarlar gündem ile ilgili olarak 15 Temmuz’dan itibaren halkımızla birlikte meydanlarda olduklarını, bu hain darbe girişimini tertipleyen ve uygulayanları lanetle andıklarını belirttiler. Ayrıca demokrasi nöbetlerinden dolayı Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a, siyasi partilere, STK’lara ve bu direnişin sembolü olan halkımıza teşekkür ettiklerini belirttiler. HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ Ülkenin zor günlerden geçtiğine işaret eden Dilovası Mahalle Muhtarları yaptıkları açıklamada birbirimize ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatandaşlarımızın Türk-Kürt-Laz-Çerkez demeden kenetlendiğini görmek bizleri çok mutlu etti. 27 gündür demokrasimize, devletimize, irademize, bayrağımıza sahip çıkma adına fedakârca yorularak, uykusuz kalarak sabahlara kadar bu meydanları dolduran halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUZ Hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamı hiç düşünmeden canlarını, kanlarını veren şehit olan 240 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun inşallah. Geride bıraktıkları anne, baba, eş, kardeş, evlatlarına da Allah metanet versin, sabır versin. Gazilerimize de Allah’tan hayırlı şifalar diliyoruz. Yeni Türkiye olma yolunda Allah Devletimizin ve Milletimizin yardımcısı olsun.

Dilovası Mahalle Muhtarları aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının gündem maddesi 15 Temmuz hain darbe girişimi, demokrasi nöbetleri ve bundan sonraki süreçte izlenecek politikalar oldu.

Dilovası Mahalle Muhtarları tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısının bu ayki ev sahipliğini Dilovası Kayapınar Mahallesi Muhtarı M. Sıddık Turak yaptı. 12 Mahalle muhtarları ve Dilovası Belediyesi Muhtarlar Müdürü Mehmet Turak’ın da katıldığı toplantının gündem maddesi ülkemizde yaşanan hain darbe girişimi ve demokrasi nöbetleri oldu. Muhtarlar gündem ile ilgili olarak 15 Temmuz’dan itibaren halkımızla birlikte meydanlarda olduklarını, bu hain darbe girişimini tertipleyen ve uygulayanları lanetle andıklarını belirttiler. Ayrıca demokrasi nöbetlerinden dolayı Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a, siyasi partilere, STK’lara ve bu direnişin sembolü olan halkımıza teşekkür ettiklerini belirttiler.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ

Ülkenin zor günlerden geçtiğine işaret eden Dilovası Mahalle Muhtarları yaptıkları açıklamada birbirimize ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatandaşlarımızın Türk-Kürt-Laz-Çerkez demeden kenetlendiğini görmek bizleri çok mutlu etti. 27 gündür demokrasimize, devletimize, irademize, bayrağımıza sahip çıkma adına fedakârca yorularak, uykusuz kalarak sabahlara kadar bu meydanları dolduran halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUZ

Hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamı hiç düşünmeden canlarını, kanlarını veren şehit olan 240 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun inşallah. Geride bıraktıkları anne, baba, eş, kardeş, evlatlarına da Allah metanet versin, sabır versin. Gazilerimize de Allah’tan hayırlı şifalar diliyoruz. Yeni Türkiye olma yolunda Allah Devletimizin ve Milletimizin yardımcısı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.