U-12’lerde kuralar çekildi

Spor 14.08.2016 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

U-12’lerde kuralar çekildi

2016-2017 futbol sezonunda U-12 Ligi ilk kura çekimi KASKF Hasan Doğan Amatör Evi eğitim salonunda amatör spor kulübü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. U-12 Ligi kura çekimine ilimiz amatör spor kulüpleri temsilcilerinin yanı sıra, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Yılmaz ve Tertip Kurulu Üyesi Necdet Ormancı da katıldı.

U-12 Ligi ile ilgili olarak Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa amatör kulüp temsilcilerini yeni sezon için bilgilendirirken, yeni sezonda bir futbolcunun en fazla iki kategoride forma giyebileceğini, üçüncü bir kategoride forma giyemeyeceğini açıkladı. Ayrıca amatör kulüp temsilcileri yeni sezondaki beklentilerini ve taleplerini Mithat Ağa'ya aktarırken, özellikle saat konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.     5 GRUP TOPLAM 68 TAKIM  U-12 Ligi'nin Eylül'ün ilk haftası başlaması planlanırken, yeni sezonda U-12 Ligi’nde 5 grupta toplam 68 takım mücadele edecek. Lig, 2016-2017 futbol sezonunda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Öte yandan 38 amatör spor kulübünün henüz evraklarını tamamladığı belirtilirken, Mithat Ağa evrakların bir an önce tamamlanması yönünde amatör spor kulüplerine çağrı yaptı. Kura çekimine katılan tüm amatör spor kulüpleri toplu halde resim verirken, birbirlerine başarılar dilediler. U-12 GEBZE GRUBU  MUSTAFAPAŞASPOR  ÇAYIROVA GÜMÜŞSPOR  TRAKYASPOR  BALKAN SPOR  DARICA G.B.  ÇAYIROVA G.B.  DİLOVASI BLD  TAYFUNSPOR  GENÇ KALESPOR  GEBZESPOR  ÇAYIROVASPOR  BEYLİKBAĞISPOR  MOLLAFENARİSPOR  1.HAFTA         MUSTAFAPAŞASPOR (BAY)  TAYFUNSPOR-DİLOVASI BLD  GENÇ KALESPOR-ÇAYIROVA G.B.  GEBZESPOR-DARICA G.B.  ÇAYIROVASPOR-BALKANSPOR  BEYLİKBAĞISPOR-TRAKYA SPOR  MOLLAFENARİSPOR -ÇAYIROVA GÜMÜŞ Kaynak:Kocaeli Gazetesi
2016-2017 futbol sezonunda U-12 Ligi ilk kura çekimi KASKF Hasan Doğan Amatör Evi eğitim salonunda amatör spor kulübü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. U-12 Ligi kura çekimine ilimiz amatör spor kulüpleri temsilcilerinin yanı sıra, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Yılmaz ve Tertip Kurulu Üyesi Necdet Ormancı da katıldı.

U-12 Ligi ile ilgili olarak Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa amatör kulüp temsilcilerini yeni sezon için bilgilendirirken, yeni sezonda bir futbolcunun en fazla iki kategoride forma giyebileceğini, üçüncü bir kategoride forma giyemeyeceğini açıkladı. Ayrıca amatör kulüp temsilcileri yeni sezondaki beklentilerini ve taleplerini Mithat Ağa'ya aktarırken, özellikle saat konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.    

5 GRUP TOPLAM 68 TAKIM 

U-12 Ligi'nin Eylül'ün ilk haftası başlaması planlanırken, yeni sezonda U-12 Ligi’nde 5 grupta toplam 68 takım mücadele edecek. Lig, 2016-2017 futbol sezonunda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Öte yandan 38 amatör spor kulübünün henüz evraklarını tamamladığı belirtilirken, Mithat Ağa evrakların bir an önce tamamlanması yönünde amatör spor kulüplerine çağrı yaptı. Kura çekimine katılan tüm amatör spor kulüpleri toplu halde resim verirken, birbirlerine başarılar dilediler.

U-12 GEBZE GRUBU 

MUSTAFAPAŞASPOR 

ÇAYIROVA GÜMÜŞSPOR 

TRAKYASPOR  BALKAN SPOR 

DARICA G.B. 

ÇAYIROVA G.B. 

DİLOVASI BLD 

TAYFUNSPOR 

GENÇ KALESPOR 

GEBZESPOR 

ÇAYIROVASPOR 

BEYLİKBAĞISPOR

 MOLLAFENARİSPOR 

1.HAFTA        

MUSTAFAPAŞASPOR (BAY) 

TAYFUNSPOR-DİLOVASI BLD 

GENÇ KALESPOR-ÇAYIROVA G.B. 

GEBZESPOR-DARICA G.B. 

ÇAYIROVASPOR-BALKANSPOR 

BEYLİKBAĞISPOR-TRAKYA SPOR 

MOLLAFENARİSPOR -ÇAYIROVA GÜMÜŞ

Kaynak:Kocaeli Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.