Darıca G.B’nin akşam yemeğinde neler yaşandı?

Spor 15.08.2016 - 21:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B’nin akşam yemeğinde neler yaşandı?

Darıca G.B’nin akşam yemeğinde neler yaşandı?

Bolu’da neşeli günler geçiren Darıca G.B’de yüzler gülüyor. Darıca’da oynanan ve 2-1 kazanılan Kocaeli Birlikspor maçının ardından bugün kamptaki ilk hazırlık maçında Silivrispor’u 1-0 mağlup eden sarı yeşilli temsilcimizde yönetim, teknik ekip ve futbolcular bugün tam bir ailesi havasında akşam yemeği yediler. ÖZTÜRK KAMPTAN AYRILDI Takımını Bolu kampında yalnız bırakmayarak futbolcularına moral veren Başkan Öztürk, tüm futbolcularına güvendiğini bir kez daha yineledi. Akşam yemeğinin ardından yoğun iş temposu sebebiyle kamptan ayrılarak Darıca’ya geri dönen Mustafa Öztürk, takımının Çarşamba günü oynayacağı Feriköy maçını da yerinde takip edeceğini belirtti.
Darıca G.B’nin akşam yemeğinde neler yaşandı?

Bolu’da neşeli günler geçiren Darıca G.B’de yüzler gülüyor. Darıca’da oynanan ve 2-1 kazanılan Kocaeli Birlikspor maçının ardından bugün kamptaki ilk hazırlık maçında Silivrispor’u 1-0 mağlup eden sarı yeşilli temsilcimizde yönetim, teknik ekip ve futbolcular bugün tam bir ailesi havasında akşam yemeği yediler.

ÖZTÜRK KAMPTAN AYRILDI

Takımını Bolu kampında yalnız bırakmayarak futbolcularına moral veren Başkan Öztürk, tüm futbolcularına güvendiğini bir kez daha yineledi. Akşam yemeğinin ardından yoğun iş temposu sebebiyle kamptan ayrılarak Darıca’ya geri dönen Mustafa Öztürk, takımının Çarşamba günü oynayacağı Feriköy maçını da yerinde takip edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.