Şampiyon Mehmet Bolu'da

Spor 22.08.2016 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyon Mehmet Bolu'da

Şampiyon Mehmet Bolu'da

Darıca G.B’de iz bırakan teknik adamların başında gelen Mehmet Kaya, dün Darıca G.B ile Çorum Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı izledi. Takımı Ankara Demirspor’la aynı grupta yer alan Çorum Belediyespor’u yakın markaja alan deneyimli teknik adam, mücadeleyi Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve spor adamı Halim Ceyran ile birlikte izledi. GÜNEY ÖNEMLİ BİR YILDIZ Geçen sezon Çayırovaspor’u yakından takip ettiğini ve bir çok maçını izlediğini belirten Kaya, Çayırovaspor’dan transfer ettiği Güney Tutçuoğlu’na da övgüler yağdırdı. Güney’in çok önemli bir isim olduğunu ve Çayırovaspor’da çıtasını yükselttiğini kaydeden Mehmet Hoca, ‘’Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Güney’e her zaman güvenmişimdir. Ona güvendiğimi Darıca’da çalıştığım dönemde kendisine 17 yaşında forma vererek gösterdim. Yeni sezonda takımımıza önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum’’dedi. DARICA’DA HER ZAMAN ÇALIŞMAK İSTEMİŞİMDİR Darıcalı dostlarıyla sıcak bir sohbete tutulan Ankara Demirspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, eski anılarını tazeledi. Darıca gibi marka değeri olan bir camiada her zaman çalışmak istediğini belirten Kaya, Darıca’nın ve Darıca G.B camiasının kendisinde çok özel bir yeri olduğunu belirtti. Mehmet Hoca, sarı yeşillilere yeni sezonda başarılar dileyerek Darıcalı dostlarına selam yolladı. 
Şampiyon Mehmet Bolu'da

Darıca G.B’de iz bırakan teknik adamların başında gelen Mehmet Kaya, dün Darıca G.B ile Çorum Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı izledi. Takımı Ankara Demirspor’la aynı grupta yer alan Çorum Belediyespor’u yakın markaja alan deneyimli teknik adam, mücadeleyi Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve spor adamı Halim Ceyran ile birlikte izledi.

GÜNEY ÖNEMLİ BİR YILDIZ

Geçen sezon Çayırovaspor’u yakından takip ettiğini ve bir çok maçını izlediğini belirten Kaya, Çayırovaspor’dan transfer ettiği Güney Tutçuoğlu’na da övgüler yağdırdı. Güney’in çok önemli bir isim olduğunu ve Çayırovaspor’da çıtasını yükselttiğini kaydeden Mehmet Hoca, ‘’Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Güney’e her zaman güvenmişimdir. Ona güvendiğimi Darıca’da çalıştığım dönemde kendisine 17 yaşında forma vererek gösterdim. Yeni sezonda takımımıza önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum’’dedi.

DARICA’DA HER ZAMAN ÇALIŞMAK İSTEMİŞİMDİR

Darıcalı dostlarıyla sıcak bir sohbete tutulan Ankara Demirspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, eski anılarını tazeledi. Darıca gibi marka değeri olan bir camiada her zaman çalışmak istediğini belirten Kaya, Darıca’nın ve Darıca G.B camiasının kendisinde çok özel bir yeri olduğunu belirtti. Mehmet Hoca, sarı yeşillilere yeni sezonda başarılar dileyerek Darıcalı dostlarına selam yolladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.