Gebze’de şölen gibi kapanış!

Spor 24.08.2016 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de şölen gibi kapanış!

Gebze Belediyesi ücretsiz yaz okulunun final töreni, dün Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene öğrencilerin yanı sıra Gebzeli veliler de yoğun ilgi gösterirken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de spor kültürünü aşılamaya devam edeceklerini söyledi.

GEBZE BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI COŞKULU BİR TÖRENLE SONA ERDİ   Gebze Belediyesi ücretiz yaz okullu, dün düzenlenecek kapanış töreniyle sona erdi. Gebze Kapalı Spor salonunda yapılan kapanış törenine; Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Kökşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, KASKF Başkanı Murat Aydın,  Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, öğrenciler ve veliler katıldı.   5 BİN 545 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde, ilçe protokolü ve sporcuların katılımıyla düzenlenen kapanış töreninde yaz okulunun başarılı öğrencileri hünerlerini Gebzeliler için sergiledi. 18 branşta 5 bin 545 öğrenciye alanında uzman 64 eğitmen tarafından eğitim verildiği yaz okulunda 105 çocuk  jimnastik eğitimi, 170 çocuk ise Karate eğitimi aldı. AYDIN’DAN TESİS VURGUSU İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Yaz Spor Okulları final etkinliklerinde konuşan KASKF Başkanı Murat Aydın, son 10 yılda Gebze’de hizmete sunulan tesislere dikkat çekerek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e spora yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ise, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini, bu konuda velilere de çok önemli görevler düştüğünü vurguladı. KÖŞKER: BİZ DE ÇOCUKLARINIZIN ÜZERİNE TİTREDİK Öğrencilerin yoğun sevgi seli içerisinde kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, evlatlarını kendilerine emanet ettikleri için velilere teşekkür ederek, ‘’Siz nasıl evlatlarınızın üzerine titriyorsanız, biz de sizin evlatlarınıza aynı şekilde titredik. Çocuklarımızın sokak kültüründen ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yaz spor okullarımızda hizmet veriyoruz. Gebze’de spor bilincini aşılamaya devam edeceğiz’’dedi. KÖŞKER: GEBZESPOR’A SAHİP ÇIKSINLAR DİYE MOR-BEYAZ FORMA YAPTIRDIK Yaz spor okullarında fraklı branşlarda eğitim alan öğrencilere Gebzesporluluk bilincini aşılamak için mor beyaz formalar yaptırdıklarını vurgulayan Başkan Köşker, ‘’Çocuklarımız, kentimizin takımı Gebzespor’la özdeşleşsin diye, Gebzespor’a sahip çıksınlar diye formalarımızı mor beyaz yaptırdık. Takımımızın yanında olmak hepimizin borcudur’’dedi. Öte yandan Köşker, yaz spor okullarına bu yıl güreş ve at binicilik branşlarını eklediklerini de sözlerine ekledi. Son olarak söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise yaptığı konuşmada, Gebze gibi potansiyeli yüksek bir ilçeden her branşta profesyonel sporcular çıkacağına inandığını belirtti.                      
Gebze Belediyesi ücretsiz yaz okulunun final töreni, dün Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene öğrencilerin yanı sıra Gebzeli veliler de yoğun ilgi gösterirken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de spor kültürünü aşılamaya devam edeceklerini söyledi.

GEBZE BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI COŞKULU BİR TÖRENLE SONA ERDİ

 

Gebze Belediyesi ücretiz yaz okullu, dün düzenlenecek kapanış töreniyle sona erdi. Gebze Kapalı Spor salonunda yapılan kapanış törenine; Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Kökşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, KASKF Başkanı Murat Aydın,  Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

5 BİN 545 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde, ilçe protokolü ve sporcuların katılımıyla düzenlenen kapanış töreninde yaz okulunun başarılı öğrencileri hünerlerini Gebzeliler için sergiledi.

18 branşta 5 bin 545 öğrenciye alanında uzman 64 eğitmen tarafından eğitim verildiği yaz okulunda 105 çocuk  jimnastik eğitimi, 170 çocuk ise Karate eğitimi aldı.

AYDIN’DAN TESİS VURGUSU

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Yaz Spor Okulları final etkinliklerinde konuşan KASKF Başkanı Murat Aydın, son 10 yılda Gebze’de hizmete sunulan tesislere dikkat çekerek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e spora yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ise, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini, bu konuda velilere de çok önemli görevler düştüğünü vurguladı.

KÖŞKER: BİZ DE ÇOCUKLARINIZIN ÜZERİNE TİTREDİK

Öğrencilerin yoğun sevgi seli içerisinde kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, evlatlarını kendilerine emanet ettikleri için velilere teşekkür ederek, ‘’Siz nasıl evlatlarınızın üzerine titriyorsanız, biz de sizin evlatlarınıza aynı şekilde titredik. Çocuklarımızın sokak kültüründen ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yaz spor okullarımızda hizmet veriyoruz. Gebze’de spor bilincini aşılamaya devam edeceğiz’’dedi.

KÖŞKER: GEBZESPOR’A SAHİP ÇIKSINLAR DİYE MOR-BEYAZ FORMA YAPTIRDIK

Yaz spor okullarında fraklı branşlarda eğitim alan öğrencilere Gebzesporluluk bilincini aşılamak için mor beyaz formalar yaptırdıklarını vurgulayan Başkan Köşker, ‘’Çocuklarımız, kentimizin takımı Gebzespor’la özdeşleşsin diye, Gebzespor’a sahip çıksınlar diye formalarımızı mor beyaz yaptırdık. Takımımızın yanında olmak hepimizin borcudur’’dedi. Öte yandan Köşker, yaz spor okullarına bu yıl güreş ve at binicilik branşlarını eklediklerini de sözlerine ekledi. Son olarak söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise yaptığı konuşmada, Gebze gibi potansiyeli yüksek bir ilçeden her branşta profesyonel sporcular çıkacağına inandığını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.