19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP 30 Ağustosa Hazırlanıyor

Gebze 25.08.2016 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP 30 Ağustosa Hazırlanıyor

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda önce esnafı ziyaret edip bayrak asmayan işyerlerine bayrak asacak. Ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapacak.

Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda o gün işyerlerine Türk Bayrağı asmayan esnafa Türk Bayrağı hediye ederek açılmasını sağlayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanacağı gün saat 13.30’da Eskiçarşı Hükümet Caddesi üzerinde bir araya gelerek esnafı ziyaret etmeye başlayacaklarını kaydeden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bu etkinliği bir gün öncesinden düzenlemek yanlış olurdu. Bu çalışmamız esnafa Türk Bayrağı hediye etmekten ziyade o gün işyerlerine bayrağımızı asmayan esnafımızın bayrağımızı asmasını sağlamak. Ne yazık ki milli ve manevi duygularımızın her geçen gün daha da köreldiği bir süreçte aslında çok büyük önem taşıyan değerlerimizi, duruşlarımızı ihmal ediyoruz. MHP olarak hem bu eksikliği gidermek hem de milli şuuru kazanmamız için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.  TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ Aynı gün saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda basın açıklamasında bulunacaklarını kaydeden Başkan Taşdemir her iki etkinliklerine tüm vatandaşların davetli olduğunu sözlerine ekledi. 
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda önce esnafı ziyaret edip bayrak asmayan işyerlerine bayrak asacak. Ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapacak.

Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda o gün işyerlerine Türk Bayrağı asmayan esnafa Türk Bayrağı hediye ederek açılmasını sağlayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanacağı gün saat 13.30’da Eskiçarşı Hükümet Caddesi üzerinde bir araya gelerek esnafı ziyaret etmeye başlayacaklarını kaydeden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bu etkinliği bir gün öncesinden düzenlemek yanlış olurdu. Bu çalışmamız esnafa Türk Bayrağı hediye etmekten ziyade o gün işyerlerine bayrağımızı asmayan esnafımızın bayrağımızı asmasını sağlamak. Ne yazık ki milli ve manevi duygularımızın her geçen gün daha da köreldiği bir süreçte aslında çok büyük önem taşıyan değerlerimizi, duruşlarımızı ihmal ediyoruz. MHP olarak hem bu eksikliği gidermek hem de milli şuuru kazanmamız için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu. 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
Aynı gün saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda basın açıklamasında bulunacaklarını kaydeden Başkan Taşdemir her iki etkinliklerine tüm vatandaşların davetli olduğunu sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.