GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK

Spor 25.08.2016 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK

GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 26 Ağustos Cuma(yarın) günü İstanbul'daki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak. 156 takımın katılacağı 12 gruptan oluşan Bölgesel Amatör Lig'e 12 takımla katılan İstanbul takımlarından 4 tanesi, Gebzespor ve Çayırovaspor’un da mücadele edeceği 12.Grup’ta yer alacak. İstanbul takımlarının belirleneceği kuranın ardından tüm grupların fikstür çekimi yapılacak. GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK Fikstür çekimine bölge takımlarımız adına Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ve Gebzespor yöneticisi Sezai İri katılacak
GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 26 Ağustos Cuma(yarın) günü İstanbul'daki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak. 156 takımın katılacağı 12 gruptan oluşan Bölgesel Amatör Lig'e 12 takımla katılan İstanbul takımlarından 4 tanesi, Gebzespor ve Çayırovaspor’un da mücadele edeceği 12.Grup’ta yer alacak. İstanbul takımlarının belirleneceği kuranın ardından tüm grupların fikstür çekimi yapılacak.

GÜLTEKİN VE İRİ KATILACAK

Fikstür çekimine bölge takımlarımız adına Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ve Gebzespor yöneticisi Sezai İri katılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.