19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğretmenler için zil 1 Eylül’de çalıyor

27.08.2016 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğretmenler için zil 1 Eylül’de çalıyor

19 Eylül’de başlayacak yeni eğitim yılı öncesinde, öğretmenler 1 Eylül Perşembe günü görevli oldukları okullarda işbaşı yapacaklar.

15 Eylül sonrası ilimizde 834 öğretmen açığa alındı. Halen ilimizde 19.900 öğretmen görevli bulunuyor. Yeni eğitim yılı öncesi yeni atamalar da bekleniyor. YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURUSU Öte yandan Milli Eğitim bakanlığı bu yıl il içi ve il dışı tayin talepleri için öğretmenlere ikinci kez başvuru hakkı tanıdı. Öğretmenlerin 2-8 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapabileceği, atamaların 9 Eylül’de açıklanacağı öğrenildi.  
19 Eylül’de başlayacak yeni eğitim yılı öncesinde, öğretmenler 1 Eylül Perşembe günü görevli oldukları okullarda işbaşı yapacaklar.

15 Eylül sonrası ilimizde 834 öğretmen açığa alındı. Halen ilimizde 19.900 öğretmen görevli bulunuyor. Yeni eğitim yılı öncesi yeni atamalar da bekleniyor.

YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURUSU

Öte yandan Milli Eğitim bakanlığı bu yıl il içi ve il dışı tayin talepleri için öğretmenlere ikinci kez başvuru hakkı tanıdı. Öğretmenlerin 2-8 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapabileceği, atamaların 9 Eylül’de açıklanacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.