19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2’nci Mardin seferi 2 Eylül’de

Kocaeli 28.08.2016 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2’nci Mardin seferi 2 Eylül’de

AK Parti Genel Merkezi, Ramazan ayı öncesinde Kocaeli Teşkilatı ile Mardin Teşkilatı arasında “Kardeşlik köprüsü” kararı almıştı.

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, 25 Haziran’da, Mardin’i ziyaret ederek, bisiklet, yiyecek maddesi yardımlarını teslim etmişti.  2 EYLÜL’DE TEKRAR AK Parti Kocaeli Teşkilatı “Kardeşlik Köprüsü” projesi kapsamında 2 Eylül’de ikinci kez Mardin’e gidecek. Bu kez 30 kişilik bir heyetin Mardin’e gitmesi, ağırlıklı olarak çocuklar için bayramlık giysi götürmesi planlanıyor. 2’nci Mardin seferine İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu, 5 il yöneticisi, 2 ilçe başkanı, 2 ilçe belediye başkanı ile Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy’un katılması bekleniyor. Kocaeli heyeti, bu defa Mardin’de bir gece konaklayıp, ertesi gün dönecek.
AK Parti Genel Merkezi, Ramazan ayı öncesinde Kocaeli Teşkilatı ile Mardin Teşkilatı arasında “Kardeşlik köprüsü” kararı almıştı.

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, 25 Haziran’da, Mardin’i ziyaret ederek, bisiklet, yiyecek maddesi yardımlarını teslim etmişti. 

2 EYLÜL’DE TEKRAR

AK Parti Kocaeli Teşkilatı “Kardeşlik Köprüsü” projesi kapsamında 2 Eylül’de ikinci kez Mardin’e gidecek. Bu kez 30 kişilik bir heyetin Mardin’e gitmesi, ağırlıklı olarak çocuklar için bayramlık giysi götürmesi planlanıyor. 2’nci Mardin seferine İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu, 5 il yöneticisi, 2 ilçe başkanı, 2 ilçe belediye başkanı ile Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy’un katılması bekleniyor. Kocaeli heyeti, bu defa Mardin’de bir gece konaklayıp, ertesi gün dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.