Lokman Kılıç'ın 30 Ağustos Mesajı

Gebze 30.08.2016 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lokman Kılıç'ın 30 Ağustos Mesajı

Gencsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın 30 Ağustos Mesajı

Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı,  dün olduğu gibi bugünde milletimizin kahramanlık ve cesaretiyle tekrarlanmıştır. Milli Kurtuluş Savaşı ' mızı tarihde eşi benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,tüm  Silah Arkadaşları ve Şehitlerimizi rahmetle anar, miletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı' nı en içten dileklerimle kutlarım.  A. Lokman Kılıç  Gencsiad Yönetim Kurulu Başkanı  
Gencsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ın 30 Ağustos Mesajı

Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı,  dün olduğu gibi bugünde milletimizin kahramanlık ve cesaretiyle tekrarlanmıştır. Milli Kurtuluş Savaşı ' mızı tarihde eşi benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,tüm  Silah Arkadaşları ve Şehitlerimizi rahmetle anar, miletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı' nı en içten dileklerimle kutlarım. 
A. Lokman Kılıç 
Gencsiad Yönetim Kurulu Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.