19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MÜCAHİD VURAL’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Spor 02.09.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜCAHİD VURAL’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

‘2-0 kazanırız’

Darıca G.B’nin genç ve başarılı yöneticisi Mücahid Vural, Maltepespor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Sezona galibiyetle başlamayı arzuladıklarını kaydeden Vural, Maltepespor ile geçmişten bugüne gelen bir rekabet olduğunu ve bu rekabette Darıca G.B’nin baskın gelen taraf olduğunun altını çizerek, yine baskın gelen tarafın kendileri olacağını söyledi. TAKIMA GÜVEN AŞILADI Hafta boyunca takımın antrenmanlarını yakından takip eden Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, futbolcularla olan yakın diyalogu ve motivasyon konuşmalarıyla teknik ekip ve futbolculara güven aşıladı. Maltepespor maçı için skor tahmini olarak ‘2-0 kazanırız’ diyen Vural, gollerin ise Cafercan Aksu ve Aziz Kızılgün’den geleceğini iddia etti. KULÜBEDE VURAL OLACAK Öte yandan Darıca G.B’de yeni sezonda kulübede yönetici olarak Mücahid Vural oturacak. Yarın oynanacak olan Maltepespor maçıyla birlikte ilk kulübe deneyimini yaşayacak olan Vural, hırsı ve enerjisiyle hem kulübedeki, hem saha içinde mücadele eden Darıcalı futbolculara motivasyon kaynağı olacak.
‘2-0 kazanırız’

Darıca G.B’nin genç ve başarılı yöneticisi Mücahid Vural, Maltepespor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Sezona galibiyetle başlamayı arzuladıklarını kaydeden Vural, Maltepespor ile geçmişten bugüne gelen bir rekabet olduğunu ve bu rekabette Darıca G.B’nin baskın gelen taraf olduğunun altını çizerek, yine baskın gelen tarafın kendileri olacağını söyledi.

TAKIMA GÜVEN AŞILADI

Hafta boyunca takımın antrenmanlarını yakından takip eden Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, futbolcularla olan yakın diyalogu ve motivasyon konuşmalarıyla teknik ekip ve futbolculara güven aşıladı. Maltepespor maçı için skor tahmini olarak ‘2-0 kazanırız’ diyen Vural, gollerin ise Cafercan Aksu ve Aziz Kızılgün’den geleceğini iddia etti.

KULÜBEDE VURAL OLACAK

Öte yandan Darıca G.B’de yeni sezonda kulübede yönetici olarak Mücahid Vural oturacak. Yarın oynanacak olan Maltepespor maçıyla birlikte ilk kulübe deneyimini yaşayacak olan Vural, hırsı ve enerjisiyle hem kulübedeki, hem saha içinde mücadele eden Darıcalı futbolculara motivasyon kaynağı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.