Arslan ve Çiçek için bir üst mahkeme de karar verdi

Kocaeli 05.09.2016 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arslan ve Çiçek için bir üst mahkeme de karar verdi

OHAL kararnamesi kapsamında gazeteleri kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan ve Manşet Kocaeli Gazetesi İmtiyaz sahibi Şenol Çiçek’in mahkeme tarafından serbest bırakılmasına savcılığın yaptığı itiraza ikinci kez ret cevabı geldi. İKİ İTİRAZ DA REDDEDİLDİ Paralel Devlet Yapılanması/ FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı serbest bırakılan Bizim Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan ve direkt olarak serbest bırakılan Manşet Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Şenol Çiçek’İn mahkeme kararına savcılık itiraz etmişti. 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi itirazı reddedince savcılık, bir üst mahkeme olan 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’ne yeniden itiraz etmişti. Savcılığın itirazına bir üst mahkemeden de ret cevabı geldi. Arslan ve Çiçek tutuksuz yargılanmaya devam edecek.

OHAL kararnamesi kapsamında gazeteleri kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan ve Manşet Kocaeli Gazetesi İmtiyaz sahibi Şenol Çiçek’in mahkeme tarafından serbest bırakılmasına savcılığın yaptığı itiraza ikinci kez ret cevabı geldi.

İKİ İTİRAZ DA REDDEDİLDİ

Paralel Devlet Yapılanması/ FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı serbest bırakılan Bizim Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan ve direkt olarak serbest bırakılan Manşet Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Şenol Çiçek’İn mahkeme kararına savcılık itiraz etmişti.

2’nci Sulh Ceza Mahkemesi itirazı reddedince savcılık, bir üst mahkeme olan 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’ne yeniden itiraz etmişti. Savcılığın itirazına bir üst mahkemeden de ret cevabı geldi. Arslan ve Çiçek tutuksuz yargılanmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.