19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Biletler tükendi

Gebze 08.09.2016 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Biletler tükendi

Kurban Bayramı’na saylı günler kala Gebze Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya başlandı. Firma yetkileri ise otobüslerde yer kalmadığını belirterek ek seferler konulduğunu söyledi.

  9 günlük Kurban Bayram tatili 9 Eylül Cuma günü mesai saati bitimi ile başlayacak. Gebze Otogarı’nda yoğunluk önceki gün itibariyle yaşanmaya başladı. Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar ise Gebze Otogarı’da giderek biletlerini aldı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Gebze Otogarı’nda otobüslerde yer kalmadı. Firma yetkileri ise yolcuları mağdur etmemek için ek seferler koyacaklar.  DEMİRTÜRK: ANADOLU’YA GİDEN OTOBÜSLER DOLU Gebze Otogarı’nda uzun yıllardır faaliyet gösteren Kaberoğlu Turizm sahibi Ali Demirtürk, Marmara Gazetesi'ne Gebze Otogarı’da yaşanan yoğunluk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtürk, Kurban Bayramı yoğunluğun dün itibariyle başladığını belirterek, "Şuan için arabalarda yer yok. Gelen vatandaşlar bilet bulmakta zorlanıyor. Özellikle Anadolu’ya giden otobüsler dolmuş vaziyette. Bizlerde ek seferler koyacağız. Bilet fiyatları ise geçen seneyle aynı durumda. Ayrıca vatandaşlar talep yoğun. Bayram telaşı yaşanıyor" dedi.
Kurban Bayramı’na saylı günler kala Gebze Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya başlandı. Firma yetkileri ise otobüslerde yer kalmadığını belirterek ek seferler konulduğunu söyledi.
 

9 günlük Kurban Bayram tatili 9 Eylül Cuma günü mesai saati bitimi ile başlayacak. Gebze Otogarı’nda yoğunluk önceki gün itibariyle yaşanmaya başladı. Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar ise Gebze Otogarı’da giderek biletlerini aldı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Gebze Otogarı’nda otobüslerde yer kalmadı. Firma yetkileri ise yolcuları mağdur etmemek için ek seferler koyacaklar. 

DEMİRTÜRK: ANADOLU’YA GİDEN OTOBÜSLER DOLU
Gebze Otogarı’nda uzun yıllardır faaliyet gösteren Kaberoğlu Turizm sahibi Ali Demirtürk, Marmara Gazetesi'ne Gebze Otogarı’da yaşanan yoğunluk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtürk, Kurban Bayramı yoğunluğun dün itibariyle başladığını belirterek, "Şuan için arabalarda yer yok. Gelen vatandaşlar bilet bulmakta zorlanıyor. Özellikle Anadolu’ya giden otobüsler dolmuş vaziyette. Bizlerde ek seferler koyacağız. Bilet fiyatları ise geçen seneyle aynı durumda. Ayrıca vatandaşlar talep yoğun. Bayram telaşı yaşanıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.