19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker'den Gebzespor'a bayram müjdesi

Spor 09.09.2016 - 22:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köşker'den Gebzespor'a bayram müjdesi

Köşker'den Gebzespor'a bayram müjdesi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Gebzespor’a bayram müjdesi. Geçtiğimiz günlerde Gebze Belediyesi meclis toplantısında ‘’Gebzespor’a 500 Bin TL verilsin’’ önergesini meclisten oy birliğiyle geçiren Başkan Köşker, bugün itibariyle söz verdiği 500 Bin TL’yi Gebzespor Kulübü’ne teslim etti. Uzun bir aranın ardından yeniden Gebzespor’a maddi destek vererek Gebzeliler’i sevindiren Başkan Köşker, ‘O sene bu sene’ sloganıyla çıkılan yeni yolda önemli bir adım atarak Gebzespor’un yanında olduğunu gösterdi. ÇAKIR’DAN TEŞEKKÜR Başkan Köşker’in Gebzespor’a maddi desteğinin ardından kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, ‘’Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker bugün bize söz verdiği parayı teslim etmiştir. Biz de paranın her kuruşunun nereye harcandığını makbuzlu olarak hesabını vereceğiz kendilerine teşekkür ederiz. 
Köşker'den Gebzespor'a bayram müjdesi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Gebzespor’a bayram müjdesi. Geçtiğimiz günlerde Gebze Belediyesi meclis toplantısında ‘’Gebzespor’a 500 Bin TL verilsin’’ önergesini meclisten oy birliğiyle geçiren Başkan Köşker, bugün itibariyle söz verdiği 500 Bin TL’yi Gebzespor Kulübü’ne teslim etti. Uzun bir aranın ardından yeniden Gebzespor’a maddi destek vererek Gebzeliler’i sevindiren Başkan Köşker, ‘O sene bu sene’ sloganıyla çıkılan yeni yolda önemli bir adım atarak Gebzespor’un yanında olduğunu gösterdi.

ÇAKIR’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Köşker’in Gebzespor’a maddi desteğinin ardından kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, ‘’Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker bugün bize söz verdiği parayı teslim etmiştir. Biz de paranın her kuruşunun nereye harcandığını makbuzlu olarak hesabını vereceğiz kendilerine teşekkür ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.