MHP’Lİ TAŞDEMİR’DEN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ!

Gebze 19.09.2016 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’Lİ TAŞDEMİR’DEN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ!

MHP’de bu yıl sonunda başlaması beklenen kongre süreci ile ilgili Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, önemli açıklamalarda bulundu. Ekim ayı itibariyle ilçe kongrelerin başlayacağını ifa eden Taşdemir, “Kongre süreci genel merkezin almış olduğu karar, diğer muhaliflerin teşebbüslerin sonuç çıkmayınca gelen merkezi kararı devam ediyor. Ekim ayı itibariyle ilçe kongreleri başlayacak. 2017 Mart ayı itibariyle de il kongreleri başlayacak. Sonrasında da 18 Mart 2018 yılında da büyük kurultay gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde de delege yazma işlemlerine devam edeceğiz” dedi.  DELEGE OLAMAYACAKLAR Genel başkana yönelik hakaret edenlerin delege olamayacağının altını çizen Taşdemir, “1 Kasım sonrasında MHP’nin 9 aya yakın iç çekişmelerle uğraşan ve 15 Temmuz’a kadar devam ettiren, sanal basında genel başkan ve teşkilatlara hakaret edenlerin bunların tespit edilenlerin bunların mutlaka disipline verilerek, MHP ile ilişkileri kesilecek. Buna benzer sözlü MHP’de kaos varmış gibi faaliyet gösterenleri uyarma uyarmadan sorma da bunların delege olarak değerlendirilemeyeceği altı çizildi. Bundan dolayı biz önümüzdeki süreci delegeleri yazarken 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Gebze’de verilen görevlerin yerine getiren saha çalışmasına katılan arkadaşların hepsini ilçe ve il delegesi olarak değerlendireceğiz” diye konuştu.  KARARIMI VERMEDİM Taşdemir, açıklamasında ayrıca şunları dile getirdi: “Çalışmalara start verildi. Önümüzdeki toplantıda tekrar yola devam edecek veya etmeyecek olanları konuşacağız. Genel başkanımız ile genel merkezin bu zor süreçten geçerken deneyimli ve tecrübeli ilçe başkanlarını tekrar aday olması yönünde bir teveccüh var. Gebze ilçe teşkilatı olarak ilk günden itibaren genel başkanımızın yanında ve genel merkezin aldığı kararları takipçisi olduk. Bu zor süreci başarıyla gerçekleştirdik. Arkadaşlarla görüştükten sonra bu yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağımız yönünde karar vereceğiz. Genel merkezin ve il başkanlığını teveccühü bu süreci mevcut deneyim ve tecrübeli ekiplere yeni takviyelere yolu devam edinilmesi yönünde.  HESAPLARINI GÖRSÜNLER Klavye kabadayılığı yapanlara sesleniyorum; Gebze geniş bir yer, çıkıp hesaplarını görsünler. MHP’nin mevcut durumundan memnun değillerse kongreler başlıyor. Daha iyisini yapma adına iddiaları varsa ve enerjilerini gelip kongrelerde gelip aday olsunlar. Klavye kabadayılığı yapanlara gerekli disiplin işleyişi yapılacaktır. Tüzüğün 11. maddesi belli, bunun gereği yapılacaktır. Sürekli eleştiri yapıp bir iş yapmayanlar bunun hesabını verecekler.”

MHP’de bu yıl sonunda başlaması beklenen kongre süreci ile ilgili Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

Ekim ayı itibariyle ilçe kongrelerin başlayacağını ifa eden Taşdemir, “Kongre süreci genel merkezin almış olduğu karar, diğer muhaliflerin teşebbüslerin sonuç çıkmayınca gelen merkezi kararı devam ediyor. Ekim ayı itibariyle ilçe kongreleri başlayacak. 2017 Mart ayı itibariyle de il kongreleri başlayacak. Sonrasında da 18 Mart 2018 yılında da büyük kurultay gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde de delege yazma işlemlerine devam edeceğiz” dedi.

 DELEGE OLAMAYACAKLAR

Genel başkana yönelik hakaret edenlerin delege olamayacağının altını çizen Taşdemir, “1 Kasım sonrasında MHP’nin 9 aya yakın iç çekişmelerle uğraşan ve 15 Temmuz’a kadar devam ettiren, sanal basında genel başkan ve teşkilatlara hakaret edenlerin bunların tespit edilenlerin bunların mutlaka disipline verilerek, MHP ile ilişkileri kesilecek. Buna benzer sözlü MHP’de kaos varmış gibi faaliyet gösterenleri uyarma uyarmadan sorma da bunların delege olarak değerlendirilemeyeceği altı çizildi. Bundan dolayı biz önümüzdeki süreci delegeleri yazarken 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Gebze’de verilen görevlerin yerine getiren saha çalışmasına katılan arkadaşların hepsini ilçe ve il delegesi olarak değerlendireceğiz” diye konuştu.

 KARARIMI VERMEDİM

Taşdemir, açıklamasında ayrıca şunları dile getirdi: “Çalışmalara start verildi. Önümüzdeki toplantıda tekrar yola devam edecek veya etmeyecek olanları konuşacağız. Genel başkanımız ile genel merkezin bu zor süreçten geçerken deneyimli ve tecrübeli ilçe başkanlarını tekrar aday olması yönünde bir teveccüh var. Gebze ilçe teşkilatı olarak ilk günden itibaren genel başkanımızın yanında ve genel merkezin aldığı kararları takipçisi olduk. Bu zor süreci başarıyla gerçekleştirdik. Arkadaşlarla görüştükten sonra bu yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağımız yönünde karar vereceğiz. Genel merkezin ve il başkanlığını teveccühü bu süreci mevcut deneyim ve tecrübeli ekiplere yeni takviyelere yolu devam edinilmesi yönünde.

 HESAPLARINI GÖRSÜNLER

Klavye kabadayılığı yapanlara sesleniyorum; Gebze geniş bir yer, çıkıp hesaplarını görsünler. MHP’nin mevcut durumundan memnun değillerse kongreler başlıyor. Daha iyisini yapma adına iddiaları varsa ve enerjilerini gelip kongrelerde gelip aday olsunlar. Klavye kabadayılığı yapanlara gerekli disiplin işleyişi yapılacaktır. Tüzüğün 11. maddesi belli, bunun gereği yapılacaktır. Sürekli eleştiri yapıp bir iş yapmayanlar bunun hesabını verecekler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.