VEKİL YILMAZ'DAN DİLOVASI TURU

Dilovası 22.09.2016 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VEKİL YILMAZ'DAN DİLOVASI TURU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi incelemelerde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a Dilovası İlçe Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Fazıl Korkmaz eşlik etti. YILMAZ’DAN DİLOVASI TURU AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sabah saatlerinde Dilovasına gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. İlköğretim haftası münasebetiyle beraberindeki heyetle birlikte Dilovası Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu’ndaki İlköğretim Haftası programına katılan Vekil Yılmaz ardından yapımı devam eden Yılport Lojistik Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulundu. BİLGİ ALDI AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam yol çalışmalarını inceleyerek Dilovası İlçe Başkanı Ali Toltar’dan bilgi aldı. Daha sonra Dilovası Polisan Eğitim Kültür ve Spor Salonuna geçerek burada da incelemelerde bulunan Yılmaz, salonun bitişiyle ilgili Başkan Toltar’dan bilgi aldı. DOĞU KAVŞAĞI ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam ve büyük bir sorun haline gelen Doğu Kavşağı’nı birlikte incelediler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası için büyük bir sorun haline gelen kavşağın çözüme kavuşturulmasının mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşadık. Ankara istikametinden ilçemize giriş çalışmaları tamamlanma aşamasında olup en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.” Diyerek Doğu Kavşağı’nın artık bir sorun olmayacağını belirtti.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi incelemelerde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a Dilovası İlçe Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Fazıl Korkmaz eşlik etti.

YILMAZ’DAN DİLOVASI TURU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sabah saatlerinde Dilovasına gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. İlköğretim haftası münasebetiyle beraberindeki heyetle birlikte Dilovası Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu’ndaki İlköğretim Haftası programına katılan Vekil Yılmaz ardından yapımı devam eden Yılport Lojistik Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

BİLGİ ALDI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam yol çalışmalarını inceleyerek Dilovası İlçe Başkanı Ali Toltar’dan bilgi aldı. Daha sonra Dilovası Polisan Eğitim Kültür ve Spor Salonuna geçerek burada da incelemelerde bulunan Yılmaz, salonun bitişiyle ilgili Başkan Toltar’dan bilgi aldı.

DOĞU KAVŞAĞI ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam ve büyük bir sorun haline gelen Doğu Kavşağı’nı birlikte incelediler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası için büyük bir sorun haline gelen kavşağın çözüme kavuşturulmasının mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşadık. Ankara istikametinden ilçemize giriş çalışmaları tamamlanma aşamasında olup en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.” Diyerek Doğu Kavşağı’nın artık bir sorun olmayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.