19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TARHAN'IN GEBZE MESAİSİ

Gebze 22.09.2016 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TARHAN'IN GEBZE MESAİSİ

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı ve yöneticileri ile birlikte Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan dün ve önceki gün Gebze’ye gelerek CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’u ziyaret etti. Ardından Başkan Dursun ile birlikte bölge ile ilgili fikir alışverişinde bulanan Tarhan, bölgenin sorunlarına yönelik çalışmalar yaptı. GÜNDEMİ FETÖ MAĞDURLARI Gebze’de başta yerel medya kuruluşlarına bir dizi ziyaretler yapan Tarhan’ın gündeminde FETÖ’den mağdur olanlar vardı. CHP Genel Merkezi tarafından kurulan FETÖ mağduriyetleri komisyonunda yer alan Tarhan, FETÖ ile bağı olmadığı halde memuriyetten atılan kişilerle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı ve yöneticileri ile birlikte Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan dün ve önceki gün Gebze’ye gelerek CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’u ziyaret etti. Ardından Başkan Dursun ile birlikte bölge ile ilgili fikir alışverişinde bulanan Tarhan, bölgenin sorunlarına yönelik çalışmalar yaptı.

GÜNDEMİ FETÖ MAĞDURLARI

Gebze’de başta yerel medya kuruluşlarına bir dizi ziyaretler yapan Tarhan’ın gündeminde FETÖ’den mağdur olanlar vardı. CHP Genel Merkezi tarafından kurulan FETÖ mağduriyetleri komisyonunda yer alan Tarhan, FETÖ ile bağı olmadığı halde memuriyetten atılan kişilerle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.