Silin rakip seçmiyor!

Spor 23.09.2016 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin rakip seçmiyor!

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Ankaragücü galibiyeti sonrasında oyuncularını kutlayarak kadroda olan ve olmayan tüm futboclularını tebrik etti. Darıca’nın ve Darıca G.B’nin isminin daha da fazla duyulması gerektiğini ve bunun Türkiye Kupası gruplarından geçeceğini kaydeden Silin, bir sonraki turda rakip kim gelirse gelsin sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. ‘DÜZYURTSPOR’U YENMELİYİZ’ Ankaragücü galibiyetini anlamlı hale getirmek için Düzyurtspor’u deplasmanda yenmeleri gerektiğini söyleyen Ramazan Hoca, ‘’Geçen hafta evimizde kayıp bir 3 puan var. Bunun telafisi için Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmeyi arzu ediyoruz. Genç ve koşan bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum’’dedi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Ankaragücü galibiyeti sonrasında oyuncularını kutlayarak kadroda olan ve olmayan tüm futboclularını tebrik etti. Darıca’nın ve Darıca G.B’nin isminin daha da fazla duyulması gerektiğini ve bunun Türkiye Kupası gruplarından geçeceğini kaydeden Silin, bir sonraki turda rakip kim gelirse gelsin sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

‘DÜZYURTSPOR’U YENMELİYİZ’

Ankaragücü galibiyetini anlamlı hale getirmek için Düzyurtspor’u deplasmanda yenmeleri gerektiğini söyleyen Ramazan Hoca, ‘’Geçen hafta evimizde kayıp bir 3 puan var. Bunun telafisi için Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmeyi arzu ediyoruz. Genç ve koşan bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.