19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sakın ekmeğe 1,25 TL ödemeyin!

Kocaeli 23.09.2016 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sakın ekmeğe 1,25 TL ödemeyin!

Ekmek zammının mahkeme kararı ile geri alınmasına rağmen bazı işletmelerde hala ekmek 1,25 liradan satılmaya devam ediyor.

  Kocaeli Valiliği’nin girişimi sonrası mahkemeye taşınan ekmek zammı ile ilgili geçtiğimiz gün çok önemli bir karar alınmış, mahkeme ekmek zammını iptal etmişti. 1,25 liraya satılan ekmek artık 1 liradan satılacak. Mahkeme kararı dün Fırıncılar Odasına tebliğ edildi. Fırıncılar Odası ise bu sabah kararı Kocaeli genelinde çalışan tüm fırınlara tebliğ etti.  Bu karar sonrası kent genelinde ekmek 1 liradan satılmaya başlandı. Buna rağmen bazı işletmeler hala ekmeği 1.25 liradan satmaya devam ediyor. Vatandaşlar bunun gibi işletmelerden ekmek almamalı. Ekmeği hala zamlı fiyattan satan işletmeleri ise yetkililere bildirilmeli.
Ekmek zammının mahkeme kararı ile geri alınmasına rağmen bazı işletmelerde hala ekmek 1,25 liradan satılmaya devam ediyor.

 

Kocaeli Valiliği’nin girişimi sonrası mahkemeye taşınan ekmek zammı ile ilgili geçtiğimiz gün çok önemli bir karar alınmış, mahkeme ekmek zammını iptal etmişti. 1,25 liraya satılan ekmek artık 1 liradan satılacak. Mahkeme kararı dün Fırıncılar Odasına tebliğ edildi. Fırıncılar Odası ise bu sabah kararı Kocaeli genelinde çalışan tüm fırınlara tebliğ etti. 

Bu karar sonrası kent genelinde ekmek 1 liradan satılmaya başlandı. Buna rağmen bazı işletmeler hala ekmeği 1.25 liradan satmaya devam ediyor. Vatandaşlar bunun gibi işletmelerden ekmek almamalı. Ekmeği hala zamlı fiyattan satan işletmeleri ise yetkililere bildirilmeli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.