BİR UMUT MİNİKLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Darıca 26.09.2016 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİR UMUT MİNİKLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri sevindirdi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği minikleri sevindirdi. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Derindere Turizm Otomotiv’in sponsorluğuyla 20 öğrenciye okul malzemesi dağıttı. BİR UMUT'A BİN ALKIŞ Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Melek Arıkan konuyla alakalı yaptığı açıklama da, “Her yıl olduğu gibi  derneğimiz aracılığında 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında  geleceğimiz olan 20 minik yavrularımızın hediyelerini derneğimizde kendilerine takdim etmenin gururunu birlikte yaşadık.  Bu sene de bizlerin yanında olan  Derindere Turizm Otomotiv A.Ş’nin  Sayın Kurucusuna  gerek ulaşımda gerekse malzemelerin temininde bizlere kolaylıklar sağlayan Sayın Erol Bey’e  minik yavrularımız adına ve Bir Umut Engelliler Derneği yönetimi olarak sonsuz şükranlarımızla başarılar diler, saygılar sunarız .
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri sevindirdi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği minikleri sevindirdi. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Derindere Turizm Otomotiv’in sponsorluğuyla 20 öğrenciye okul malzemesi dağıttı.

BİR UMUT'A BİN ALKIŞ

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Melek Arıkan konuyla alakalı yaptığı açıklama da, “Her yıl olduğu gibi  derneğimiz aracılığında 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında  geleceğimiz olan 20 minik yavrularımızın hediyelerini derneğimizde kendilerine takdim etmenin gururunu birlikte yaşadık.  Bu sene de bizlerin yanında olan  Derindere Turizm Otomotiv A.Ş’nin  Sayın Kurucusuna  gerek ulaşımda gerekse malzemelerin temininde bizlere kolaylıklar sağlayan Sayın Erol Bey’e  minik yavrularımız adına ve Bir Umut Engelliler Derneği yönetimi olarak sonsuz şükranlarımızla başarılar diler, saygılar sunarız .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.