Elmastaş’tan Demirci’ye teşekkür

Spor 27.09.2016 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Elmastaş’tan Demirci’ye teşekkür

Elmastaş’tan Demirci’ye teşekkür

Kartal Bulvarspor Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye yemek jestinden dolayı teşekkür etti. Çayırovaspor maçının ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatıyla yemekte ağırlanan kırmızı-siyahlılar, Başkan Demirci nezdinde tüm Çayırovaspor yönetimine teşekkürlerini sundu. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yemek yiyip öyle Çayırova’dan ayrılan Kartal Bulvarspor’un teknik direktörü Rıdvan Elmastaş, Şevki Başkana teşekkür etti. ‘ŞEVKİ BAŞKAN ÇAYIROVA’YA ÖNEMLİ BİR TESİS KAZANDIRMIŞ’ Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni de çok beğendiklerini ifade eden Elmastaş, “Şevki Başkan Çayırova’ya önemli bir tesis kazandırmış. Yemekler çok lezzetli. Geniş ve refah atmosferiyle insan kendini rahat hissediyor. Şevki Başkanı böyle bir tesisi Çayırova’ya kazandırdığı için kutlarım” dedi. Bu arada Şevki Demirci-Rıdvan Elmastaş’ın dostlukları eskiye dayanıyor. Şevki Demirci Gebzespor Kulüp Başkanlığı görevini yaptığı dönemde, Rıdvan Hoca Gebzespor altyapı koordinatörü olarak görev yapıyordu.
Elmastaş’tan Demirci’ye teşekkür

Kartal Bulvarspor Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye yemek jestinden dolayı teşekkür etti. Çayırovaspor maçının ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatıyla yemekte ağırlanan kırmızı-siyahlılar, Başkan Demirci nezdinde tüm Çayırovaspor yönetimine teşekkürlerini sundu. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yemek yiyip öyle Çayırova’dan ayrılan Kartal Bulvarspor’un teknik direktörü Rıdvan Elmastaş, Şevki Başkana teşekkür etti.

‘ŞEVKİ BAŞKAN ÇAYIROVA’YA ÖNEMLİ BİR TESİS KAZANDIRMIŞ’

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni de çok beğendiklerini ifade eden Elmastaş, “Şevki Başkan Çayırova’ya önemli bir tesis kazandırmış. Yemekler çok lezzetli. Geniş ve refah atmosferiyle insan kendini rahat hissediyor. Şevki Başkanı böyle bir tesisi Çayırova’ya kazandırdığı için kutlarım” dedi. Bu arada Şevki Demirci-Rıdvan Elmastaş’ın dostlukları eskiye dayanıyor. Şevki Demirci Gebzespor Kulüp Başkanlığı görevini yaptığı dönemde, Rıdvan Hoca Gebzespor altyapı koordinatörü olarak görev yapıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.