ÇAYIROVASPOR'DA MUTLU SON

Spor 02.10.2016 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVASPOR'DA MUTLU SON

MAÇ SONA ERDİ Dakika 90: Çayırovaspor'dan Mustafa Ertuğ ikinci yarıda takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı. Dakika 85: Bozuyük Vitraspor'da 4 numaralı oyuncu ikinci sarı'dan kırmızı kart gördü. Dakika 48: OĞULCAN'IN ATTIĞI GOLLE ÇAYIROVA 1-0 ÖNE GEÇTİ.   İKİNCİ YARI BAŞLADI   İLK YARI BİTTİ 0-0           Ligin ikinci haftasında bugün deplasmanda Bözüyük Vitraspor ile karşı karşıya gelecek olan Çayırovaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bozüyük ilçe Stadı’nda bugün oynanacak olan mücadele saat 15:00’da başlayacak. Çayırovaspor’un Bozüyük Vitraspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz mücadeleye şu 11’le çıkacak: Engin, Fatih, Oğulcan, Ömer, Oğuzhan, Ebubekir, Serhat, Erkam, Tayfun, Cafer, Ufuk Ev sahibi Bozüyükspor ise Çayırovaspor karşısına şu 11’le çıkacak: Engin, Hakan Aydemir, Oğuz Tavşamaz, Gürhan, Serhat, Oğuz Çelik, Fatih, Mertcan, Serkan, Hakan Demir, Alihan ÇAYIROVASPOR BAŞKANI MURAT GÜLTEKİN VE YÖNETİCİLER MAÇ ÖNCESİNDE OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİLER. ÇAYIROVASPOR'UN DENEYİMLİ GOLCÜSÜ İDRİS ZENGİN BUGÜN YEDEKLER ARASINDA YER ALIYOR. ÇAYIROVASPOR TAKIMI SAHAYA ÇIKTI.

MAÇ SONA ERDİ

Dakika 90: Çayırovaspor'dan Mustafa Ertuğ ikinci yarıda takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı.

Dakika 85: Bozuyük Vitraspor'da 4 numaralı oyuncu ikinci sarı'dan kırmızı kart gördü.

Dakika 48: OĞULCAN'IN ATTIĞI GOLLE ÇAYIROVA 1-0 ÖNE GEÇTİ.

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

 

İLK YARI BİTTİ 0-0

 

 

 

 

 

Ligin ikinci haftasında bugün deplasmanda Bözüyük Vitraspor ile karşı karşıya gelecek olan Çayırovaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bozüyük ilçe Stadı’nda bugün oynanacak olan mücadele saat 15:00’da başlayacak.

Çayırovaspor’un Bozüyük Vitraspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz mücadeleye şu 11’le çıkacak:

Engin, Fatih, Oğulcan, Ömer, Oğuzhan, Ebubekir, Serhat, Erkam, Tayfun, Cafer, Ufuk

Ev sahibi Bozüyükspor ise Çayırovaspor karşısına şu 11’le çıkacak:

Engin, Hakan Aydemir, Oğuz Tavşamaz, Gürhan, Serhat, Oğuz Çelik, Fatih, Mertcan, Serkan, Hakan Demir, Alihan

ÇAYIROVASPOR BAŞKANI MURAT GÜLTEKİN VE YÖNETİCİLER MAÇ ÖNCESİNDE OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİLER.

ÇAYIROVASPOR'UN DENEYİMLİ GOLCÜSÜ İDRİS ZENGİN BUGÜN YEDEKLER ARASINDA YER ALIYOR.

ÇAYIROVASPOR TAKIMI SAHAYA ÇIKTI.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.