Burak Sürmeli'den son saniye golü

Spor 05.10.2016 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Burak Sürmeli'den son saniye golü

Burak Sürmeli'den son saniye golü

Sezon başında Darıca G.B'den Ankara Demirspor'a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu Burak Sürmeli, yeni takımıyla ilk golünü attı. Ankara Demirspor'un bugün kendi sahasında Kızılcabölükspor'u konuk ettiği maçta oyuna sonradan dahil olan Burak, mücadelenin uzatma dakikalarından attığı golle skoru 2-2'ye getirdi ve takımına 1 puan kazandırdı. GÜNEY İLK 11'DE BAŞLADI Öte yandan Ankara ekibinde Gebzespor ve Çayırovaspor'un eski futbolcusu Güney Tutçuoğlu, mücadeleye ilk 11'de başladı.
Burak Sürmeli'den son saniye golü

Sezon başında Darıca G.B'den Ankara Demirspor'a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu Burak Sürmeli, yeni takımıyla ilk golünü attı. Ankara Demirspor'un bugün kendi sahasında Kızılcabölükspor'u konuk ettiği maçta oyuna sonradan dahil olan Burak, mücadelenin uzatma dakikalarından attığı golle skoru 2-2'ye getirdi ve takımına 1 puan kazandırdı.

GÜNEY İLK 11'DE BAŞLADI

Öte yandan Ankara ekibinde Gebzespor ve Çayırovaspor'un eski futbolcusu Güney Tutçuoğlu, mücadeleye ilk 11'de başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.