19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SARIBAY, “CHP ÇOK SESLİ BİR PARTİ”

Kocaeli 06.10.2016 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY, “CHP ÇOK SESLİ BİR PARTİ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık basın açıklamasını parti binasında yaptı.

Basın açıklamasında gündeme dair konuşan Sarıbay, geçtiğimiz hafta yapılan danışma kurulu hakkında da açıklamalar yaptı. Sarıbay, “Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık.” Dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık basın açıklamasını parti binasında yaptı. Danışma kurulu hakkında İl Başkanı Sarıbay, “Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu” dedi CHP ÇOK SESLİ BİR PARTİ Basın açıklamasında geçtiğimiz hafta yapılan danışma kurulu hakkında yorumlarda bulunan Sarıbay, “Cuma günü benim çok önem verdiğim bir danışma kurulu yaptık. Bu danışma kuruluna tüzüğe uygun olarak çağrı yapmadık. Ben bir örgüt toplantısına dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu. Biz istedik ki bize öneriler getirsinler. Sağ olsunlar nitelikli bir şekilde eleştirilerini yönelttiler. CHP çok sesli bir parti. Ben böyle olmasından memnunum. Danışma kurulunda alınan kararlar not edildi” dedi. “CHP’NİN HER ŞEYE İTİRAZ EDEN HALİ BİTTİ” İl başkanları toplantısının dördüncüsü yapıldı diyen Sarıbay, “15 Temmuz’dan evvel bunu yapmayı planlamıştık. Bu toplantılarda da kentsel dönüşüm dahil, mağdurların ailelerinin korunması dair her il başkanı kendi görüşünü sundu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı’na gittik. Belediye Başkanımız bizim için bir sunum hazırlayacak. CHP’nin eskisi gibi her şeye itiraz eden hali bitti” dedi. ÇÖP FABRİKASINA İHTİYAÇ VAR Sözlerine devam eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Çöp fabrikasına Kocaeli’nin ihtiyacı var. Bu tesis de yüksek teknolojiyle yapıldığı sürece en az zararla sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık basın açıklamasını parti binasında yaptı.

Basın açıklamasında gündeme dair konuşan Sarıbay, geçtiğimiz hafta yapılan danışma kurulu hakkında da açıklamalar yaptı. Sarıbay, “Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık.” Dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık basın açıklamasını parti binasında yaptı. Danışma kurulu hakkında İl Başkanı Sarıbay, “Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu” dedi

CHP ÇOK SESLİ BİR PARTİ

Basın açıklamasında geçtiğimiz hafta yapılan danışma kurulu hakkında yorumlarda bulunan Sarıbay, “Cuma günü benim çok önem verdiğim bir danışma kurulu yaptık. Bu danışma kuruluna tüzüğe uygun olarak çağrı yapmadık. Ben bir örgüt toplantısına dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu. Biz istedik ki bize öneriler getirsinler. Sağ olsunlar nitelikli bir şekilde eleştirilerini yönelttiler. CHP çok sesli bir parti. Ben böyle olmasından memnunum. Danışma kurulunda alınan kararlar not edildi” dedi.

“CHP’NİN HER ŞEYE İTİRAZ EDEN HALİ BİTTİ”

İl başkanları toplantısının dördüncüsü yapıldı diyen Sarıbay, “15 Temmuz’dan evvel bunu yapmayı planlamıştık. Bu toplantılarda da kentsel dönüşüm dahil, mağdurların ailelerinin korunması dair her il başkanı kendi görüşünü sundu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı’na gittik. Belediye Başkanımız bizim için bir sunum hazırlayacak. CHP’nin eskisi gibi her şeye itiraz eden hali bitti” dedi.

ÇÖP FABRİKASINA İHTİYAÇ VAR

Sözlerine devam eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Çöp fabrikasına Kocaeli’nin ihtiyacı var. Bu tesis de yüksek teknolojiyle yapıldığı sürece en az zararla sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.