19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor’dan çiğ köfte ziyafeti

Spor 06.10.2016 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor’dan çiğ köfte ziyafeti

Çayırovaspor’dan çiğ köfte ziyafeti

Pazar günü sahasında Edirnespor’u konuk edecek olan BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor, bugün Gebze Komagene’de Çiğ Köfte ziyafeti çekti. Saat 10:30’da günün tek çalışmasını yapan yeşil siyahlılar, öğleden sonra çiğ köfte yemeğe giderek Edirnespor maçı öncesinde stres attılar. Yemeğe Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Asbaşkan Abbas Sır, teknik ekip ve futbolcular katıldı. SIR’DAN KOMAGENE’YE TEŞEKKÜR Gebze Komagene Çiğ Köfte işletmecileri Yıldız Atik Aramaz ve Veli Aramaz’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Edirnespor maçı öncesinde güzel bir etkinlik yaptıklarını söyleyerek, Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki tüm spor severleri davet etti.
Çayırovaspor’dan çiğ köfte ziyafeti

Pazar günü sahasında Edirnespor’u konuk edecek olan BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor, bugün Gebze Komagene’de Çiğ Köfte ziyafeti çekti. Saat 10:30’da günün tek çalışmasını yapan yeşil siyahlılar, öğleden sonra çiğ köfte yemeğe giderek Edirnespor maçı öncesinde stres attılar. Yemeğe Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Asbaşkan Abbas Sır, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

SIR’DAN KOMAGENE’YE TEŞEKKÜR

Gebze Komagene Çiğ Köfte işletmecileri Yıldız Atik Aramaz ve Veli Aramaz’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Edirnespor maçı öncesinde güzel bir etkinlik yaptıklarını söyleyerek, Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki tüm spor severleri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.