ÖMEROĞLU dualarla açıldı

Spor 08.10.2016 - 19:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖMEROĞLU dualarla açıldı

ÖMEROĞLU dualarla açıldı

Çayırovaspor’un başarılı futbolcusu Ömer Şahin, iş hayatına atıldı.Yeşil sahalardaki başarısını iş hayatına da taşıma kararı alan Ömer Şahin, ortağı Mehmet Ömeroğlu ile birlikte Ömeroğlu Otopark&Oto Yıkama’yı hizmete soktu. Gebze Hacı Halil Mahallesi 1204 Sokak No:5/1 adresinde müşterilerine hizmet verecek olan Ömeroğlu Otopark&Oto Yıkama, bugün düzenlenen açılış töreniyle resmen hizmete girdi. BAŞKAN TOLTAR DA KATILDI Bugün saat 14:00’da düzenlenen açılış törenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı da açılışta yer aldılar. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, ‘’Bölgemizin tanınan isimlerinden Mehmet Ömeroğlu ve Ömer Şahin’e yeni iş yerlerinin hem kendilerine hem de bölgemize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. ÇAYIROVASPOR TAM KADRO İş hayatına atılan Çayırovasporlu Ömer Şahin’i bu özel gününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Yarın oynanacak olan Edirnespor maçı öncesinde kampa giren olan yeşil siyahlılar, kamp öncesinde Ömer’e destek vermek üzere tam kadro açılışa katıldılar. Teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır da Ömer Şahin’e ‘Hayırlı olsun’ diyerek açılışta boy gösterdiler. ÖMER ŞAHİN, TAKIM ARKADAŞLARINI KAPIDA KARŞILADI ÇAYIROVASPOR TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULAR AÇILIŞA TAM KADRO KATILDILAR ÖMER ŞAHİN VE MEHMET ÖMEROĞLU'NU DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI ÖMER ŞAHİN, İŞ ORTAĞI MEHMET ÖMEROĞLU İLE BİRLİKTE OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİ ÇAYIROVASPORLU FUTBOLCULAR AÇILIŞ ÖNCESİNDE DÜZENLENEN KOKTEYLDE... ÖMEROĞLU OTOPARK&OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI ALİ TOLTAR DA AÇILIŞA KATILANLAR ARASINDAYDI OKUNAN DUANIN ARDINDAN AÇILIŞ KURDELESİ BÖYLE KESİLDİ  
ÖMEROĞLU dualarla açıldı

Çayırovaspor’un başarılı futbolcusu Ömer Şahin, iş hayatına atıldı.Yeşil sahalardaki başarısını iş hayatına da taşıma kararı alan Ömer Şahin, ortağı Mehmet Ömeroğlu ile birlikte Ömeroğlu Otopark&Oto Yıkama’yı hizmete soktu. Gebze Hacı Halil Mahallesi 1204 Sokak No:5/1 adresinde müşterilerine hizmet verecek olan Ömeroğlu Otopark&Oto Yıkama, bugün düzenlenen açılış töreniyle resmen hizmete girdi.

BAŞKAN TOLTAR DA KATILDI

Bugün saat 14:00’da düzenlenen açılış törenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı da açılışta yer aldılar. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, ‘’Bölgemizin tanınan isimlerinden Mehmet Ömeroğlu ve Ömer Şahin’e yeni iş yerlerinin hem kendilerine hem de bölgemize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

ÇAYIROVASPOR TAM KADRO

İş hayatına atılan Çayırovasporlu Ömer Şahin’i bu özel gününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Yarın oynanacak olan Edirnespor maçı öncesinde kampa giren olan yeşil siyahlılar, kamp öncesinde Ömer’e destek vermek üzere tam kadro açılışa katıldılar. Teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır da Ömer Şahin’e ‘Hayırlı olsun’ diyerek açılışta boy gösterdiler.

ÖMER ŞAHİN, TAKIM ARKADAŞLARINI KAPIDA KARŞILADI

ÇAYIROVASPOR TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULAR AÇILIŞA TAM KADRO KATILDILAR

ÖMER ŞAHİN VE MEHMET ÖMEROĞLU'NU DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

ÖMER ŞAHİN, İŞ ORTAĞI MEHMET ÖMEROĞLU İLE BİRLİKTE OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİ

ÇAYIROVASPORLU FUTBOLCULAR AÇILIŞ ÖNCESİNDE DÜZENLENEN KOKTEYLDE...

ÖMEROĞLU OTOPARK&OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI ALİ TOLTAR DA AÇILIŞA KATILANLAR ARASINDAYDI

OKUNAN DUANIN ARDINDAN AÇILIŞ KURDELESİ BÖYLE KESİLDİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.