‘’Edirne’yi yenmemiz bir şeyi değiştirmiyor''

Spor 13.10.2016 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Edirne’yi yenmemiz bir şeyi değiştirmiyor''

‘’Edirne’yi yenmemiz bir şeyi değiştirmiyor''

Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, Pazar günü oynanacak olan kent derbisi öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Edirnespor maçının görüntülerini izleyerek yaptıkları hataları Hereke maçında tekrarlamamak adına çalıştıklarını kaydeden Tutçuoğlu, ‘’Edirnespor’u yenmemiz bir şeyi değiştirmedi. Sadece bir 3 puan kazandık. Hereke deplasmanından puan ya da puanlarla döndüğümüz taktirde Edirnespor galibiyeti anlamlı hale gelecektir’’dedi. TUTÇUOĞLU: BU MAÇ ÇOK DAHA ÖNEMLİ Oyuncularının rehavete kapılmamaları adına sık sık toplantılar yaptıklarını kaydeden Eyüp Hoca, Hereke Yıldızspor karşılaşmasının bölge sıralaması açısından da önemli olduğunu belirterek, bu maçın kendileri için Edirne maçından çok daha önemli olduğunu söyledi. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirten Tutçuoğlu, her iki takım arasındaki olası puan eşitliğinde ikili averajda üstün olmak istediklerini söyledi.
‘’Edirne’yi yenmemiz bir şeyi değiştirmiyor''

Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, Pazar günü oynanacak olan kent derbisi öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Edirnespor maçının görüntülerini izleyerek yaptıkları hataları Hereke maçında tekrarlamamak adına çalıştıklarını kaydeden Tutçuoğlu, ‘’Edirnespor’u yenmemiz bir şeyi değiştirmedi. Sadece bir 3 puan kazandık. Hereke deplasmanından puan ya da puanlarla döndüğümüz taktirde Edirnespor galibiyeti anlamlı hale gelecektir’’dedi.

TUTÇUOĞLU: BU MAÇ ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Oyuncularının rehavete kapılmamaları adına sık sık toplantılar yaptıklarını kaydeden Eyüp Hoca, Hereke Yıldızspor karşılaşmasının bölge sıralaması açısından da önemli olduğunu belirterek, bu maçın kendileri için Edirne maçından çok daha önemli olduğunu söyledi. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirten Tutçuoğlu, her iki takım arasındaki olası puan eşitliğinde ikili averajda üstün olmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.