19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YAS-DER’DEN MİNİK BARAN’A SÜRPRİZ

Darıca 14.10.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAS-DER’DEN MİNİK BARAN’A SÜRPRİZ

Darıca’da 7 yaşındaki hemofili hastası Baran Ayaz Yılmaz’a sürpriz doğum günü düzenlendi. Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneğince düzenlenen programda ilk defa doğum gününü kutlayan Yılmaz, duygulu anlar yaşadı. Doğum günü pastasını kesen Yılmaz’a, sınıf arkadaşları ve dernek üyeleri çeşitli hediyeler verdi. Yılmaz, ilk defa doğum gününü kutladığını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Anne Gülistan Özçağdavul,  yaptığı açıklamada, oğluna 4 yıl önce hemofili teşhisi konulduğunu belirterek o tarihten bu yana ciddi bir tedavi süreci uygulandığını belirtti. 

Darıca’da 7 yaşındaki hemofili hastası Baran Ayaz Yılmaz’a sürpriz doğum günü düzenlendi.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneğince düzenlenen programda ilk defa doğum gününü kutlayan Yılmaz, duygulu anlar yaşadı. Doğum günü pastasını kesen Yılmaz’a, sınıf arkadaşları ve dernek üyeleri çeşitli hediyeler verdi. Yılmaz, ilk defa doğum gününü kutladığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Anne Gülistan Özçağdavul,  yaptığı açıklamada, oğluna 4 yıl önce hemofili teşhisi konulduğunu belirterek o tarihten bu yana ciddi bir tedavi süreci uygulandığını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.