2016 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

16.10.2016 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2016 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için yapılan KPSS Önlisans oturumu saat 9.30'da başladı. KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÖSYM tarafından bugün saat 9.30'da başlayan KPSS Önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. ÖSYM tarafından açıklama yapıldığı an haberimizin içerisine eklenecektir. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler. KPSS ORTAÖĞRETİM SAATİ DEĞİŞTİ ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10.00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." denildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için yapılan KPSS Önlisans oturumu saat 9.30'da başladı.

KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından bugün saat 9.30'da başlayan KPSS Önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. ÖSYM tarafından açıklama yapıldığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

KPSS ORTAÖĞRETİM SAATİ DEĞİŞTİ

ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10.00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.