BİR UMUT “ERİŞEBİLİRLİK ÇALIŞTAYI”NA KATILDI

Darıca 19.10.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİR UMUT “ERİŞEBİLİRLİK ÇALIŞTAYI”NA KATILDI

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katıldı.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Dünya Engelliler Vakfı’nın organizasyonluğunda gerçekleşen Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katıldı. ARIKAN: ENGELLİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK YAZILIMLAR VAR Darıca Bir umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da, “Darıca Bir umut Engelliler Derneği olarak Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katılım sağladık. Bizlerin açısından çok verimli geçen çalıştay da engellilerimizin yaşam standartlarını dijital ortamlarda kolaylaştıracak yazılımların Dünya Engelliler Vakfı tarafından patentlerinin alındığını kısa zamanda Türkiye’de ve dünyada  hayata geçirilmesi kararıyla güzel bir çalıştay oldu. Bu yazılımlar her alanda hayata geçtiği zaman engellilerimizin yaşam şartları, haber alma gibi erişebilirlikteki kolaylıklar hayata geçecek. Bizim bu çok anlamlı çalıştaya  ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü  Karabacak’a ve Engelli Birimi Koordinasyon yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.  
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katıldı.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Dünya Engelliler Vakfı’nın organizasyonluğunda gerçekleşen Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katıldı.

ARIKAN: ENGELLİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK YAZILIMLAR VAR

Darıca Bir umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da, “Darıca Bir umut Engelliler Derneği olarak Uluslar arası Dijital Erişebilirlik çalıştayına katılım sağladık. Bizlerin açısından çok verimli geçen çalıştay da engellilerimizin yaşam standartlarını dijital ortamlarda kolaylaştıracak yazılımların Dünya Engelliler Vakfı tarafından patentlerinin alındığını kısa zamanda Türkiye’de ve dünyada  hayata geçirilmesi kararıyla güzel bir çalıştay oldu. Bu yazılımlar her alanda hayata geçtiği zaman engellilerimizin yaşam şartları, haber alma gibi erişebilirlikteki kolaylıklar hayata geçecek. Bizim bu çok anlamlı çalıştaya  ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü  Karabacak’a ve Engelli Birimi Koordinasyon yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.