GEBZE MUHTARLARINI UNUTMADI!

Gebze 19.10.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE MUHTARLARINI UNUTMADI!

Gebze Muhtarlar Derneği 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Kutlamalar çerçevesinde Gebze Muhtarlar Derneği Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Kutlama programında ilk olarak Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından program yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Kutlama programında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt, “Artık muhtarlar olarak bizlerinde bir günü var. 19 Ekim muhtarlar günü tüm muhtarlarımıza kutlu olsun. 186 yılık geçmişi bulunan muhtarlık teşkilatına yönelik olarak 19 Ekim tarihinin muhtarlar günü ilan edilmesi bizleri mutlu etti. Bu günün muhtarlar günü ilan edilmesi bizlere verilen değerin bir göstergesidir. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için şahım ve muhtar arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız gerçekten fedakarca çok önemli hizmetleri yerine getirmektedir. Muhtarlar demokrasinin en ciddi manada tecelli ettiği kişilerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde muhtarlara verilen değerin onur verici olduğunu, muhtarlık makamının öneminin her geçen gün daha da arttığını bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar günü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi. Özyurt ayrıca mahallerine hizmetin getirilmesi konusunda yakından ilgilenen mülki amirlere teşekkür etti.  
Gebze Muhtarlar Derneği 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Kutlamalar çerçevesinde Gebze Muhtarlar Derneği Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Kutlama programında ilk olarak Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından program yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Kutlama programında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt, “Artık muhtarlar olarak bizlerinde bir günü var. 19 Ekim muhtarlar günü tüm muhtarlarımıza kutlu olsun. 186 yılık geçmişi bulunan muhtarlık teşkilatına yönelik olarak 19 Ekim tarihinin muhtarlar günü ilan edilmesi bizleri mutlu etti. Bu günün muhtarlar günü ilan edilmesi bizlere verilen değerin bir göstergesidir. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için şahım ve muhtar arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız gerçekten fedakarca çok önemli hizmetleri yerine getirmektedir. Muhtarlar demokrasinin en ciddi manada tecelli ettiği kişilerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde muhtarlara verilen değerin onur verici olduğunu, muhtarlık makamının öneminin her geçen gün daha da arttığını bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar günü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

Özyurt ayrıca mahallerine hizmetin getirilmesi konusunda yakından ilgilenen mülki amirlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.