Sakarya'da yoklar!

Spor 20.10.2016 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sakarya'da yoklar!

Sakarya'da yoklar!

Darıca G.B’de sakatlıkları bulunan İlyas Yılmazer takımdan ayrı düz koşu yaparken, Cafercan Aksu takımla birlikte çalışmalara başladı. Payasspor maçında kafasına aldığı darbeyle bir anda yere yığılarak hastaneye kaldırılan Rıdvan Sağlam’dan iyi haber geldi. Sahalardan çok uzun bir süre uzak kalma riskiyle karşı karşıya kalan Rıdvan’ın 3 hafta sonra sahalara dönebileceği öğrenildi. Alnında şişlik ve göz altında morluk olan Rıdvan’ın sol gözünün neredeyse kapandığı gözlemlenirken, tecrübeli oyuncu dün yapılan antrenmanı odasının balkonundan izledi. İLYAS YILMAZER TAKIMDAN AYRI DÜZ KOŞU YAPTI
Sakarya'da yoklar!

Darıca G.B’de sakatlıkları bulunan İlyas Yılmazer takımdan ayrı düz koşu yaparken, Cafercan Aksu takımla birlikte çalışmalara başladı. Payasspor maçında kafasına aldığı darbeyle bir anda yere yığılarak hastaneye kaldırılan Rıdvan Sağlam’dan iyi haber geldi. Sahalardan çok uzun bir süre uzak kalma riskiyle karşı karşıya kalan Rıdvan’ın 3 hafta sonra sahalara dönebileceği öğrenildi. Alnında şişlik ve göz altında morluk olan Rıdvan’ın sol gözünün neredeyse kapandığı gözlemlenirken, tecrübeli oyuncu dün yapılan antrenmanı odasının balkonundan izledi.

İLYAS YILMAZER TAKIMDAN AYRI DÜZ KOŞU YAPTI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.