Ak Genç Dilovası'ndan Tavşancılspor'a Maç Öncesi Ziyaret

Dilovası 20.10.2016 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Genç Dilovası'ndan Tavşancılspor'a Maç Öncesi Ziyaret

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya öncülüğünde Tavşancılspor'u ziyaret etti.

    Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya öncülüğünde Tavşancılspor'u Değirmendere maçı öncesi ziyaret ederek başarılar dileyip, Teknik Direktör ve Eski Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık'tan kulüp hakkında bilgi adı.   Dilovası'nda Amatör Spor Kulüplerinin yanında olduklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Semih Kaya; " İlçemizde Sezona yeni başlayan amatör spor kulüplerini ziyaret ederek yanlarında olmaya çalışıyoruz. Partimizin İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve Tavşancılspor Teknik Direktörü Suat hocamızın görevindeki azmi ve başarısını geçtiğimiz sezon Şampiyonluk ile kapatarak ve bu sezonda namaglup yoluna devam  etmesiyle görmekteyiz. Tavşancılspor, Suat hocamız ile adeta küllerinden doğarak spor camiasında adından sıkça söz ettirdi. Kulüp Başkanımız Mehmet Akkor başkanlığındaki Kulüp yönetimi ailesinden ve çevresinden fedakarlık yaparak Tavşancılsporumuzu üst seviyelere getirmek için gece gündüz çalıştıklarına şahidiz. Tavşancılspor futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine verdikleri emeklerin karşılığını geçtiğimiz sezondaki şampiyonluk gibi bu sezonda şampiyonluk getirmesini dilerim." dedi.   Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetiminin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tavşancılspor Teknik Direktörü Suat Şık; " Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimin yapmış olduğu ziyaretten ötürü Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya' ya ve yönetimine Tavşancılspor Oyuncuları ve yönetimi adına teşekkür ederim." dedi.   Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya ile birlikte maç öncesi Tavşancılspor'a başarılar dileyerek takım oyuncularına ve Tavşancılspor heyetine tatlı ikram etti.
Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya öncülüğünde Tavşancılspor'u ziyaret etti.
 

 

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya öncülüğünde Tavşancılspor'u Değirmendere maçı öncesi ziyaret ederek başarılar dileyip, Teknik Direktör ve Eski Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık'tan kulüp hakkında bilgi adı.

 

Dilovası'nda Amatör Spor Kulüplerinin yanında olduklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Semih Kaya; " İlçemizde Sezona yeni başlayan amatör spor kulüplerini ziyaret ederek yanlarında olmaya çalışıyoruz. Partimizin İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve Tavşancılspor Teknik Direktörü Suat hocamızın görevindeki azmi ve başarısını geçtiğimiz sezon Şampiyonluk ile kapatarak ve bu sezonda namaglup yoluna devam  etmesiyle görmekteyiz. Tavşancılspor, Suat hocamız ile adeta küllerinden doğarak spor camiasında adından sıkça söz ettirdi. Kulüp Başkanımız Mehmet Akkor başkanlığındaki Kulüp yönetimi ailesinden ve çevresinden fedakarlık yaparak Tavşancılsporumuzu üst seviyelere getirmek için gece gündüz çalıştıklarına şahidiz. Tavşancılspor futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine verdikleri emeklerin karşılığını geçtiğimiz sezondaki şampiyonluk gibi bu sezonda şampiyonluk getirmesini dilerim." dedi.

 

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetiminin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tavşancılspor Teknik Direktörü Suat Şık; " Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimin yapmış olduğu ziyaretten ötürü Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya' ya ve yönetimine Tavşancılspor Oyuncuları ve yönetimi adına teşekkür ederim." dedi.

 

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları yönetimi Başkan Semih Kaya ile birlikte maç öncesi Tavşancılspor'a başarılar dileyerek takım oyuncularına ve Tavşancılspor heyetine tatlı ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.