Darıca’da gözler saat 16:00’da

Spor 21.10.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’da gözler saat 16:00’da

Darıca’da gözler saat 16:00’da

Darıca’da gelenekselleşen protokol maçları sınırları aştı. Darıca protokolü bugün saat 16:00’da Sarıyer protokolünü Darıca ilçe Stadı’nda konuk edecek. Bir dönem Sarıyer’de görev yapan ve zorlu maçın oynanmasında aracılık yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, eski ilçesine rakip olacak. İlk maçı Darıca’da oynayacak olan Darıca ve Sarıyer protokolü, ikinci maçı ise önümüzdeki günlerde Sarıyer’de oynayacak. Her iki ekibin yıldız isimleri, bugün oynanacak olan maçın ardından dostluk yemeği yiyecek. DARICA PROTOKOLÜNÜN MUHTEMEL İLK 11’İ: 1-Darıca Kaymakamı Ömer Karaman 2-Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 3-Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil 4-Darıca ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu 5-Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar 6-Darıca Gençlerbirliği Başkanvekili Abdullah Örs 7-Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır 8-Darıca Gençlerbirliği eski Teknik Direktörü Özgür Demirtaş 9-Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahid Vural 10-Darıca Gençlerbirliği Alt Yapı Kaleci Antrenörü Hasan Berber 11-Darıca Gençlerbirliği Tesis Müdürü Hüseyin Şinik
Darıca’da gözler saat 16:00’da

Darıca’da gelenekselleşen protokol maçları sınırları aştı. Darıca protokolü bugün saat 16:00’da Sarıyer protokolünü Darıca ilçe Stadı’nda konuk edecek. Bir dönem Sarıyer’de görev yapan ve zorlu maçın oynanmasında aracılık yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, eski ilçesine rakip olacak. İlk maçı Darıca’da oynayacak olan Darıca ve Sarıyer protokolü, ikinci maçı ise önümüzdeki günlerde Sarıyer’de oynayacak. Her iki ekibin yıldız isimleri, bugün oynanacak olan maçın ardından dostluk yemeği yiyecek.

DARICA PROTOKOLÜNÜN MUHTEMEL İLK 11’İ:

1-Darıca Kaymakamı Ömer Karaman

2-Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak

3-Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil

4-Darıca ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu

5-Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar

6-Darıca Gençlerbirliği Başkanvekili Abdullah Örs

7-Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır

8-Darıca Gençlerbirliği eski Teknik Direktörü Özgür Demirtaş

9-Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahid Vural

10-Darıca Gençlerbirliği Alt Yapı Kaleci Antrenörü Hasan Berber

11-Darıca Gençlerbirliği Tesis Müdürü Hüseyin Şinik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.