Salih Çakır'dan Çayırovaspor'a jest

Spor 21.10.2016 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Salih Çakır'dan Çayırovaspor'a jest

Salih Çakır'dan Çayırovaspor'a jest

İç saha ve dış saha ayırt etmeksizin her hafta bir otelde kampa giren BAL 12.Grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, Pazar günü oynayacağı Velimeşespor maçı öncesinde de kampa girecek. Bölgemizin önde gelen sanayici ve iş adamlarının destekleriyle her hafta kamp yapan Çayırovaspor’u bu hafta ise Gövdesan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çakır konuk edecek. ÇAKIR’A TEŞEKKÜR Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ve Asbaşkan Abbas Sır, yeşil siyahlıların bu haftaki tüm kamp masraflarını üstlenen iş adamı Salih Çakır’a teşekkür ettiler. Asbaşkan Sır yaptığı açıklamada, ‘’Bölgemizin saygın iş adamlarından değerli abim Salih Çakır’a takımımıza desteğinden dolayı Çayırovaspor camiası adına teşekkür ediyorum’’dedi.
Salih Çakır'dan Çayırovaspor'a jest

İç saha ve dış saha ayırt etmeksizin her hafta bir otelde kampa giren BAL 12.Grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, Pazar günü oynayacağı Velimeşespor maçı öncesinde de kampa girecek. Bölgemizin önde gelen sanayici ve iş adamlarının destekleriyle her hafta kamp yapan Çayırovaspor’u bu hafta ise Gövdesan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çakır konuk edecek.

ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ve Asbaşkan Abbas Sır, yeşil siyahlıların bu haftaki tüm kamp masraflarını üstlenen iş adamı Salih Çakır’a teşekkür ettiler. Asbaşkan Sır yaptığı açıklamada, ‘’Bölgemizin saygın iş adamlarından değerli abim Salih Çakır’a takımımıza desteğinden dolayı Çayırovaspor camiası adına teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.