DASİAD’DAN 29 EKİM PANELİ

Darıca 22.10.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DASİAD’DAN 29 EKİM PANELİ

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği 29 Ekim’de önemli bir panele imza atacak. Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği 29 Ekim’de önemli bir panele imza atacak. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 29 Ekim’de gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’u ağırlayacak.

    PANEL GERÇEKLEŞECEK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği önemli bir panele imza atacak. Bayramoğlu Paradise İsland Otel’de gerçekleşecek olan etkinlikte gazeteci-yazar Hıfzı Topuz bizlerle olacak. DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay yaptığı açıklama da, Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği olarak düzenleyecekleri panele başta Darıcalılar olmak üzere herkesi beklediklerini kaydetti. ÜCRETSİZ GERÇEKLEŞECEK 29 Ekim’de saat 15.00’te gerçekleşecek olan panelde gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’un Cumhuriyet Bayramı semineri yapacağını ve ardından kitaplarını imzalayacağını kaydeden DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay, “Önemli bir etkinlik olacak, ücretsiz gerçekleşecek, panel için heyecanlıyız, güzel olacağına inanıyoruz, önce kokteylimiz ardından panelimiz olacak, ayrıca Atatürk resimlerinden oluşan bir de köşemiz olacak” dedi. GÜZEL OLACAK Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin ve Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı İnci Ceyda Teomanlı başta olmak üzere herkesin panel konusunda büyük emek verdiğini kaydeden DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay, “İnanıyorum, güzel bir gün geçireceğiz, 29 Ekim panelimizin görkemli geçeceğine inanıyorum, herkesi etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.
Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği 29 Ekim’de önemli bir panele imza atacak. Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği 29 Ekim’de önemli bir panele imza atacak. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 29 Ekim’de gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’u ağırlayacak.

 

 

PANEL GERÇEKLEŞECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği önemli bir panele imza atacak. Bayramoğlu Paradise İsland Otel’de gerçekleşecek olan etkinlikte gazeteci-yazar Hıfzı Topuz bizlerle olacak. DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay yaptığı açıklama da, Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği olarak düzenleyecekleri panele başta Darıcalılar olmak üzere herkesi beklediklerini kaydetti.

ÜCRETSİZ GERÇEKLEŞECEK

29 Ekim’de saat 15.00’te gerçekleşecek olan panelde gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’un Cumhuriyet Bayramı semineri yapacağını ve ardından kitaplarını imzalayacağını kaydeden DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay, “Önemli bir etkinlik olacak, ücretsiz gerçekleşecek, panel için heyecanlıyız, güzel olacağına inanıyoruz, önce kokteylimiz ardından panelimiz olacak, ayrıca Atatürk resimlerinden oluşan bir de köşemiz olacak” dedi.

GÜZEL OLACAK

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin ve Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı İnci Ceyda Teomanlı başta olmak üzere herkesin panel konusunda büyük emek verdiğini kaydeden DASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mukadder Doğanay, “İnanıyorum, güzel bir gün geçireceğiz, 29 Ekim panelimizin görkemli geçeceğine inanıyorum, herkesi etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.