19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜMSİAD Van’da yapılacak İran İhracat Zirvesine gidiyor

Gebze 25.10.2016 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD Van’da yapılacak İran İhracat Zirvesine gidiyor

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Ekonomi Bakanlığı himayelerinde, 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında, TÜMSİAD Van Şubesi koordinasyonuyla Van’da yapılacak İran ihracat zirvesi ve fuarına katılacak.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz zirveyle ilgili yaptıkları açıklamada, Van’da yapılacak İran ihracat zirvesi ve fuarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, 53 ilin TÜMSİAD Şube Başkanları ve Şube yönetim kurulu üyelerinin katılacağını belirtti. Çalıştaylarda ve sunumlarda İran dış ticaret mevzuatları, yatırım ve teşvik programları, gümrük mevzuatları, tercihli ticaret anlaşmaları ve sanayicilere verilen hizmetlerin görüşüleceğini belirten Başkan Korkmaz, bu tür organizasyonların daha sık yapılması halinde bölgede önemli kalkınma hamlelerinin olacağını, doğu ve güneydoğudaki yapılacak yatırımların bölge kalkınma farklarını ortadan kaldıracağına inandıklarını söyledi. İran’dan 70 firma temsilcisi ve 200 devlet-özel sektör paydaşının bir araya geleceği fuarda B2B görüşmeleri, sunumlar, çeşitli konferanslar ve sektörel çalıştayları yapılacak. Ajans Asya Fuarcılık organizasyonuyla Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve dört gün sürecek olan Van’da yapılacak fuarda inşaat, mobilya, otomotiv yedek parçaları ve makineleri ile tekstil sektörleri yer alacak.
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Ekonomi Bakanlığı himayelerinde, 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında, TÜMSİAD Van Şubesi koordinasyonuyla Van’da yapılacak İran ihracat zirvesi ve fuarına katılacak.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz zirveyle ilgili yaptıkları açıklamada, Van’da yapılacak İran ihracat zirvesi ve fuarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, 53 ilin TÜMSİAD Şube Başkanları ve Şube yönetim kurulu üyelerinin katılacağını belirtti. Çalıştaylarda ve sunumlarda İran dış ticaret mevzuatları, yatırım ve teşvik programları, gümrük mevzuatları, tercihli ticaret anlaşmaları ve sanayicilere verilen hizmetlerin görüşüleceğini belirten Başkan Korkmaz, bu tür organizasyonların daha sık yapılması halinde bölgede önemli kalkınma hamlelerinin olacağını, doğu ve güneydoğudaki yapılacak yatırımların bölge kalkınma farklarını ortadan kaldıracağına inandıklarını söyledi.

İran’dan 70 firma temsilcisi ve 200 devlet-özel sektör paydaşının bir araya geleceği fuarda B2B görüşmeleri, sunumlar, çeşitli konferanslar ve sektörel çalıştayları yapılacak. Ajans Asya Fuarcılık organizasyonuyla Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve dört gün sürecek olan Van’da yapılacak fuarda inşaat, mobilya, otomotiv yedek parçaları ve makineleri ile tekstil sektörleri yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.