29 Ekim Daveti

Darıca 28.10.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

29 Ekim Daveti

"BAYRAĞINI AL DA GEL" DİYEN CHP DARICA İLÇE BAŞKANI YAKUP TÖRK'TEN ÇAĞRI VAR

CHP Darıca İlçe Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Konvoyu ve Halk Konseri düzenliyor. Cumartesi günü Darıca sahilde başlayacak konvoy Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak ve ardından konser düzenlenecek. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, çağrıda bulunarak Darıca'daki bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları Cumhuriyet kutlamalarına davet etti. CHP Darıca İlçe Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Konvoyu ve Halk Konseri düzenleyen CHP Darıca İlçe Teşkilatı, titiz bir çalışmayla bütün çalışmaları tamamladı. Saat 17.00'da Darıca sahilde başlayacak olan Cumhuriyet Konvoyu ile şehir turu atılarak herkes konsere davet edilecek. Meydanda son bulacak konvoyun ardından saat 18.30'da Cumhuriyet Konseri başlayacak. Popstar Ersin Yılmaz, en güzel şarkılarını Darıcalılar için söyleyecek. TÖRK: "BAYRAĞINI AL DA GEL" CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Cumhuriyet kutlamalarıyla ilgili açıklama yaparak herkesi meydana davet etti. Törk, şöyle konuştu: "Cumhuriyet, bizim en değerli milli bayramımız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir' diyerek bizlere Cumhuriyeti armağan etti. Bizler de hep birlikte Cumhuriyeti korumak ve geliştirmek için çalışmalıyız. 15 Temmuz'da yapılmak istenen darbe aslında Cumhuriyete de karşı bir girişimdi. O nedenle gelin bu 29 Ekim'de hep birlikte meydanlarda olalım. CHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak herkesin bayrağını alıp meydana gelmesini istiyoruz. Parti amblemi olmadan sadece Türk bayraklarıyla meydanda olacağız. Buradan Darıca'daki tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil topum kuruluşlarını, dernekleri, muhtarları ve bütün vatandaşlarımızı Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. Gelin birlik beraberlik içerisinde hep birlikte Cumhuriyete sahip çıkalım."
"BAYRAĞINI AL DA GEL" DİYEN CHP DARICA İLÇE BAŞKANI YAKUP TÖRK'TEN ÇAĞRI VAR

CHP Darıca İlçe Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Konvoyu ve Halk Konseri düzenliyor. Cumartesi günü Darıca sahilde başlayacak konvoy Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak ve ardından konser düzenlenecek. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, çağrıda bulunarak Darıca'daki bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları Cumhuriyet kutlamalarına davet etti.

CHP Darıca İlçe Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Konvoyu ve Halk Konseri düzenleyen CHP Darıca İlçe Teşkilatı, titiz bir çalışmayla bütün çalışmaları tamamladı. Saat 17.00'da Darıca sahilde başlayacak olan Cumhuriyet Konvoyu ile şehir turu atılarak herkes konsere davet edilecek. Meydanda son bulacak konvoyun ardından saat 18.30'da Cumhuriyet Konseri başlayacak. Popstar Ersin Yılmaz, en güzel şarkılarını Darıcalılar için söyleyecek.

TÖRK: "BAYRAĞINI AL DA GEL"

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Cumhuriyet kutlamalarıyla ilgili açıklama yaparak herkesi meydana davet etti. Törk, şöyle konuştu: "Cumhuriyet, bizim en değerli milli bayramımız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir' diyerek bizlere Cumhuriyeti armağan etti. Bizler de hep birlikte Cumhuriyeti korumak ve geliştirmek için çalışmalıyız. 15 Temmuz'da yapılmak istenen darbe aslında Cumhuriyete de karşı bir girişimdi. O nedenle gelin bu 29 Ekim'de hep birlikte meydanlarda olalım. CHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak herkesin bayrağını alıp meydana gelmesini istiyoruz. Parti amblemi olmadan sadece Türk bayraklarıyla meydanda olacağız. Buradan Darıca'daki tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil topum kuruluşlarını, dernekleri, muhtarları ve bütün vatandaşlarımızı Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. Gelin birlik beraberlik içerisinde hep birlikte Cumhuriyete sahip çıkalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.