SGK GEBZE YAPILANDIRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Gebze 28.10.2016 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SGK GEBZE YAPILANDIRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi, İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde '6736 sayılı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu' hakkında seminer düzenledi.

  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi, '6736 sayılı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu'nu anlatmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiği Ağustos ayı itibariyle seminerlerini sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi Müdürü Hüseyin Şenlik, İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde yasa hakkında bilgi vererek merak edilenleri yanıtladı. ŞENLİK, MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI Sosyal Güvenlik Kurumu Gebze Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik tarafından katılımcılara Genel Sağlık Sigortalarında Sağlanan Haklar, Belediyelere Bağlı Kuruluşların Yapılandırılması Ödeme ve Taksit Seçenekleri Nelerdir?, Borçlarını Yapılandıranlara Sağlanan Avantajlar, Yapılandırmada Ödeme ve Taksit Seçenekleri Nelerdir, İnşaat ve İhale Konusu İşlerde Eksik İşçiliklerden Kaynaklanan Prim Borçlarının Yapılandırılması, Silinecek Borçlar gibi bir çok konuda detaylı bilgiler verildi. "Yasadan faydalanmak için tek yapmamız gereken 25 Kasım 2016  tarihine kadar SGK'ya müracaat edip borcu yapılandırmak" diyen SGK Gebze Şube Müdürü Hüseyin Şenlik, herkesin bu yasadan yararlanması için bu fırsatı kaçırmaması gerektiğimi söyledi.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi, İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde '6736 sayılı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu' hakkında seminer düzenledi.
 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi, '6736 sayılı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu'nu anlatmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiği Ağustos ayı itibariyle seminerlerini sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şubesi Müdürü Hüseyin Şenlik, İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde yasa hakkında bilgi vererek merak edilenleri yanıtladı.

ŞENLİK, MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI

Sosyal Güvenlik Kurumu Gebze Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik tarafından katılımcılara Genel Sağlık Sigortalarında Sağlanan Haklar, Belediyelere Bağlı Kuruluşların Yapılandırılması Ödeme ve Taksit Seçenekleri Nelerdir?, Borçlarını Yapılandıranlara Sağlanan Avantajlar, Yapılandırmada Ödeme ve Taksit Seçenekleri Nelerdir, İnşaat ve İhale Konusu İşlerde Eksik İşçiliklerden Kaynaklanan Prim Borçlarının Yapılandırılması, Silinecek Borçlar gibi bir çok konuda detaylı bilgiler verildi. "Yasadan faydalanmak için tek yapmamız gereken 25 Kasım 2016  tarihine kadar SGK'ya müracaat edip borcu yapılandırmak" diyen SGK Gebze Şube Müdürü Hüseyin Şenlik, herkesin bu yasadan yararlanması için bu fırsatı kaçırmaması gerektiğimi söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.