MHP’de kongre ayı NİSAN

Kocaeli 30.10.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’de kongre ayı NİSAN

MHP’li ilçe başkanları İl Başkanı Aydın Ünlü’nün başkanlığında bir araya geldi. İl başkalığında yapılan toplantıya 12 ilçe başkanını yanı sıra il yönetimi de katıldı. Toplantıda konuşan il başkanı Aydın Ünlü daha önce kasım ayında yapılması planlanan ilçe kongrelerinin nisan ayında yapılacağını söyledi. Buna gerekçe olarak ise parti tüzüğünde yer alan ilçe kongrelerinin nisan ayına kadar yapılması ile ilgili madde gösterildi. DAHA COŞKULU KUTLANMALI Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Teşkilatı olarak programlara katılım sağladık. Yenikapı ruhu anlamında her siyasi görüşten insanların olduğu güzel bir görüntü vardı. Sabri Yalım Parkı’na kadar yürüdük ve inanıyorum ki bundan sonra ilimizde ve Türkiye’de artık bayramların çok daha coşkulu kutlanacağını hep birlikte göreceğiz. Bugün ayrıca 3 tane şehidimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.  

MHP’li ilçe başkanları İl Başkanı Aydın Ünlü’nün başkanlığında bir araya geldi. İl başkalığında yapılan toplantıya 12 ilçe başkanını yanı sıra il yönetimi de katıldı. Toplantıda konuşan il başkanı Aydın Ünlü daha önce kasım ayında yapılması planlanan ilçe kongrelerinin nisan ayında yapılacağını söyledi. Buna gerekçe olarak ise parti tüzüğünde yer alan ilçe kongrelerinin nisan ayına kadar yapılması ile ilgili madde gösterildi.

DAHA COŞKULU KUTLANMALI

Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Teşkilatı olarak programlara katılım sağladık. Yenikapı ruhu anlamında her siyasi görüşten insanların olduğu güzel bir görüntü vardı. Sabri Yalım Parkı’na kadar yürüdük ve inanıyorum ki bundan sonra ilimizde ve Türkiye’de artık bayramların çok daha coşkulu kutlanacağını hep birlikte göreceğiz. Bugün ayrıca 3 tane şehidimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.